Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack коричневе

КОД ТОВАРУ: 81473
  • Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack коричневе
Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack коричневе
Тип: кресало. Вага: 0,027 кг. Розміри: 7,7х2,4х1,4 см. Матеріал: магнієвий сплав, нержавіюча сталь. Матеріал рукояті: дуб. Температура іскри: 2980 Росія ° C. Кількість ударів: 3000. Додатково: працює в дощову і снігову погоду, коли кресало мокре, в комплекті аварійний свисток, може використовуватися в якості аварійного сигналу. Колір коричневий.
Light My Fire
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
364 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
LMF 11111210
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

У будь-якій пригоді кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack стане для вас незамінним помічником. Сірники так легко втратити, тим більше вони не завжди справляються зі своїм завданням, особливо в вітряну, дощову або снігову погоду, але з даними кресалом ви легко зможете висікти іскру при будь-якій погоді в будь-яких обставинах. Навіть, якщо раптом ваше кресало повністю вимокло, воно все одно буде працювати, так що ви будете в безпеці навіть у самих диких умовах.
Дана модель кресала виконана з магнієвого сплаву, що збільшує в рази його ресурси (його вистачає на 3000 ударів, а температура іскри при цьому - 3000 ° C). Особливістю цієї моделі є те, що кресало - більш товсте, а дерев'яна ручка є гарантією надійності і якості продукту. Тому не дивно, що кресало цієї моделі стало необхідним атрибутом багатьох рятувальників, мисливців і альпіністів. і навіть байкерів. Якщо ви хочете використовувати кресало по максимуму, то його слід застосовувати разом з магнієвої стружкою для розпалювання, а також "зчистити" верхній шар, що забезпечить якість висікається іскри.

Особливості кресала:
- ефективний при будь-якій погоді;
- розраховано на 3 000 "чирков";
- виробляє іскру в 3 000 градусів;
- володіє зручною дерев'яною ручкою;
- в комплекті є аварійний свисток.

Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack - вогонь, який можна взяти з собою!

Характеристики:
Тип: кресало.
Вага: 0,027 кг.
Розміри: 7,7 х 2,4 х 1,4 см.
Матеріал: магнієвий сплав, нержавіюча сталь.
Матеріал рукояті: дуб.
Температура іскри: 2980 Росія ° C.
Кількість ударів 3000.
Додатково: працює в дощову і снігову погоду, коли кресало мокре, в комплекті аварійний свисток, може використовуватися в якості аварійного сигналу.
Колір: коричневий.

Виробник: Light My Fire (Швеція).
Light My Fire - компанія, заснована в Швеції і з 2000 року займається випуском продукції для активного відпочинку: в місті, на дачі, в походах, в умовах дикої природи. Девіз Light My Fire: «Ми продаємо вогонь» повністю виправдовує себе, адже сьогодні бренд - один з кращих по виробництву кресало. Компанія є власником права на використання спеціального сорту пластмаси, який відрізняється підвищеною міцністю: може витримувати високі температури (до 109 градусів) і не деформується. Зараз туристичної продукцією марки Light My Fire користуються в понад 20 країнах світу.


Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack коричневе купити по реально виправданою вартості 364 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Принадлежности для розжига таких брендів, як наприклад: Light My Fire в інтернет каталозі Терраспорт
Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack коричневе

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack коричневе"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Приналежності для розпалювання

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack коричневе допоможе досягти мети. В « Приналежності для розпалювання » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Приналежності для розпалювання порадує Вас високою якістю. Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack дубове , Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack дубове і Кресало Light My Fire Swedish FireSteel 2.0 Scout pin-pack дубове від кращих світових брендів 2749 Ви побачите в нашій категорії Приналежності для розпалювання . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Приналежності для розпалювання . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн