Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox

КОД ТОВАРУ: 140307
  • Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox
  • Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox - Фото №2
  • Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox - Фото №3
Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox
Тип: кресало. Розмір: 14,6 x 5,7 x 2,7 см. Вага: 85 р
Gerber
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 060 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 142 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
АРТИКУЛ
31-002557
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox - відмінне пристосування, яке допоможе вам без проблем розвести вогонь у вологих умовах. Підійде як для звичайних походів, так і для людей, які вирішили випробувати себе в екстремальних умовах. Завдяки компактним розмірам і невеликій вазі, блістер можна зручно розмістити в похідній сумці, або підвісити на шию за допомогою шнурка, щоб він завжди був під рукою.

особливості:
- невеликі габарити і вага;
- в комплекті є збільшувальне скло для розпалювання, свисток і дзеркало для сигналу;
- має герметичний контейнер для стружки.

Характеристики:
Тип: кресало;
Розмір: 14,6 x 5,7 x 2,7 см;
Вага: 85 р

Виробник: Gerber (США).
Світовий знак якості, виробник, який приділяє увагу кожній деталі. Продукція Gerber орієнтована на справжніх любителів активного проведення часу. Компанія знайома всьому світу, адже протягом 70 років займає високі позиції за кількістю продукції, що продається. Чому? Просто Gerber знає, що потрібно кожному з нас.


Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox купити за вигідною ціною 1 060 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Принадлежности для розжига таких торгових марок, як наприклад: Gerber в онлайн магазині Терра Спорт
Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox - Фото №2 Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Приналежності для розпалювання

Давно мрієте зайнятися спортом? Кресало Gerber Bear Grylls Tinderbox буде Вашим першим кроком. В « Приналежності для розпалювання » є все, що необхідно спортсмену. Приналежності для розпалювання здивує Вас своєю якістю. Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 зелене + TinderDust Combo , Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 зелене + TinderDust Combo і Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 зелене + TinderDust Combo від знаменитих світових виробників 2749 Ви знайдете в нашому розділі Приналежності для розпалювання . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Приналежності для розпалювання . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн