Ковдра Dormeo Бамбук

КОД ТОВАРУ: 79630
  • Ковдра Dormeo Бамбук
  • Ковдра Dormeo Бамбук - Фото №2
  • Ковдра Dormeo Бамбук - Фото №3
Ковдра Dormeo Бамбук
Особливості ковдри: з додаванням бамбукових волокон, дає відчуття річної прохолоди, наповнене м'яким волокном Wellsleep® Advanced, антистатичні властивості, благотворно впливає на шкіру, заспокоює шкіру, матеріал стійкий до появи бактерій і пилових кліщів, м'яке, піддається пранню, підходів для всіх сезонів. Розмір: 140х200 см, 200х200 см.
Dormeo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
499 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
140х200 см, 200х200 см
АРТИКУЛ
102673910
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковдра Dormeo Бамбук   наповнене натуральними бамбуковими волокнами і м'яким волокном Wellsleep® Advanced, яке справить на вас приємне враження, адже поєднує в собі благородство срібла і м'якість кашеміру.  
Ковдра Dormeo Бамбук   не тільки має антистатичні властивості, а й благотворно впливає на шкіру. Пектин, який міститься в бамбукових волокнах, заспокоює і живить клітини шкіри. Бамбукові волокна забезпечують дивовижну повітропроникність і відчуття приємної свіжості і легкості. Ковдра піддається пранню і підходить для всіх сезонів, адже бамбукові волокна прекрасно адаптуються до будь-яких температур: в теплу пору вони розтягуються, дозволяючи шкірі дихати, а ковдру забезпечує ам свіжий і сухий сон. У холодну пору вони стискаються, утримуючи тепло ближче до тіла.

Особливості ковдри:  
- з додаванням бамбукових волокон;
- дає відчуття річної прохолоди;
- наповнене м'яким волокном Wellsleep® Advanced;
- антистатичні властивості;
- благотворно впливає на шкіру;
- заспокоює шкіру;
- матеріал стійкий до появи бактерій і пилових кліщів;
- м'яке;
- піддається пранню;
- підходів для всіх сезонів.

Ковдра Dormeo Бамбук   - подарує прохолоду бамбукового гаю!

Характеристики:
Розмір: 140х200 см, 200х200 см

Виробник: Dormeo (Китай).

Ортопедичні матраци та подушки цього виробника користуються великою популярністю у європейців. Вони виготовлені за інноваційними технологіями з матеріалів, які відповідають найвищим екологічним вимогам. Багатошарова конструкція матраців Dormeo забезпечує комфорт вашому тілу під час відпочинку. Всі матеріали, використані для виробництва матраців, характеризуються гіпоалергенність і прекрасної вентиляцією.


Ковдра Dormeo Бамбук купити за вигідною ціною 499 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Dormeo таких виробників, як наприклад: Dormeo в магазині terrasport.ua
Ковдра Dormeo Бамбук Ковдра Dormeo Бамбук - Фото №2 Ковдра Dormeo Бамбук - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковдра Dormeo Бамбук"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Ковдра Dormeo Бамбук буде Вашим першим кроком. В « Dormeo » є все, що необхідно спортсмену. Dormeo здивує Вас своєю якістю. Матрас ортопедический iMemory Silver Dormeo с эффектом памяти - 80х200 см , Матрас ортопедический iMemory Silver Dormeo с эффектом памяти - 80х200 см і Матрас ортопедический iMemory Silver Dormeo с эффектом памяти - 80х200 см від знаменитих світових виробників 898 Ви знайдете в нашому розділі Dormeo . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Dormeo . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн