Окуляри для плавання підліткові Arena 3110

КОД ТОВАРУ: 106003
  • Окуляри для плавання підліткові Arena 3110
  • Окуляри для плавання підліткові Arena 3110 - Фото №2
  • Окуляри для плавання підліткові Arena 3110 - Фото №3
Окуляри для плавання підліткові Arena 3110
Окуляри для плавання підліткові Arena 3110 - чудово підійдуть для частих тренувань. Одинарний ремінець з термопластичної гуми зручно регулюється за допомогою кліпс. Носова дужка (знімна) забезпечує ідеальне прилягання до обличчя. Лінзи мають 100% захист від ультрафіолетових променів.
Arena
КУПИТИ
ЦІНА:
141 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
В асортименті
Розмір
Дитячий
АРТИКУЛ
AR-3110
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри для плавання підліткові Arena 3110 -   прекрасно підійдуть для частих тренувань. Одинарний ремінець з термопластичної гуми зручно регулюється за допомогою кліпс. Носова дужка (знімна) забезпечує ідеальне прилягання до обличчя. Лінзи мають 100% захист від ультрафіолетових променів.

Окуляри для плавання мають маленькими габаритами і хорошим оглядом. Завдяки прокладкам з герметичною і термопластичної гуми, окуляри мають безпечну, зручну посадку. Також за рахунок регулювання силіконового ремінця спеціальними бічними скріпками окуляри можна швидко підігнати під себе. Ідеально підходять для змагань і навчання.

особливості:

- тренувальні:
- для плавання у відкритих / закритих водоймах;
- легко надягають;
- регульований розмір.

Характеристики:

Розмір:  
регульований;
матеріал:
лінзи: полікарбонат;
оправа: силікон;
ремінець: гума.
колір:   в асортименті.
комплект:   окуляри, беруші (2 шт.), зручний чохол для зберігання - 1 шт.

Виробник:   Arena (Німеччина).  

Arena спеціалізується на випуску спортивного одягу і аксесуарів, призначених для плавання. Висока якість випущених цим виробником товарів, їх стиль і функціональність визнані професійними спортсменами в багатьох країнах. За більш ніж 35 років перебування на ринку спортивного одягу, Arena зуміла завоювати собі справжній авторитет.

Окуляри для плавання підліткові Arena 3110 купити по реально виправданою вартості 141 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Очки для плавания таких брендів, як наприклад: Arena в інтернет каталозі Терраспорт
Окуляри для плавання підліткові Arena 3110 Окуляри для плавання підліткові Arena 3110 - Фото №2 Окуляри для плавання підліткові Arena 3110 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри для плавання підліткові Arena 3110"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Окуляри для плавання

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Окуляри для плавання підліткові Arena 3110 допоможе досягти мети. В « Окуляри для плавання » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Окуляри для плавання порадує Вас високою якістю. Окуляри для плавання Arena Fluid Woman , Окуляри для плавання Arena Fluid Woman і Окуляри для плавання Arena Fluid Woman від кращих світових брендів 508 Ви побачите в нашій категорії Окуляри для плавання . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Окуляри для плавання . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн