Окуляри для плавання дитячі Beco дет 9901 16

КОД ТОВАРУ: 21354
  • Окуляри для плавання дитячі Beco дет 9901 16
Окуляри для плавання дитячі Beco дет 9901 16
Окуляри для плавання дитячі Beco 9901 16 - яскраві і зручні в застосуванні для Вашої дитини. Вони не тиснуть і не створюють дискомфорт під час плавання.
Beco
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
182 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
Дитячий
АРТИКУЛ
9901 16
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри для плавання дитячі Beco 9901 16 захищають очі Вашої дитини від потрапляння води. Щільно прилягають, але при цьому не тиснуть. Лінзи дозволяють добре бачити під водою, що принесе задоволення вашому малюку і подарує масу вражень.

Якщо Ваша дитина тільки вчиться плавати, він буде задоволений такого аксесуару. В окулярах для плавання Beco 9901 14 він може пірнати не закриваючи очі і чітко бачити під водою.


 

особливості:

- антіфоговим покриття захищає від запотівання лінз.

Окуляри для плавання дитячі Beco 9901 16 - для плавання в задоволення!

Характеристики:

Матеріал: силікон.

Колір: біло-синій.

Виробник: Beco (Німеччина).

Компанія Beco пропонує найширший асортимент товарів для плавання. Ви зможете придбати все необхідне для комфортних тренувань та відпочинку в басейні: купальні костюми, окуляри, взуття та багато інших аксесуарів.
Особливу увагу Beco приділяє аква фітнесу. В процесі стрімкого розвитку водного фітнесу та зростання популярності даного виду спорту, зростає і необхідність у виробництві високоякісних аксесуарів. Використовуючи новітні технології і розробки, компанія Beco залишає за собою лідируючі позиції, як виробник кращих аксесуарів для занять аква фітнесом.


Окуляри для плавання дитячі Beco дет 9901 16 купити по які завищеною вартістю 182 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Очки для плавания таких брендів, як наприклад: Beco в каталозі Терра Спорт
Окуляри для плавання дитячі Beco дет 9901 16

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри для плавання дитячі Beco дет 9901 16"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Окуляри для плавання

Давно планували зайнятися фігурою? Окуляри для плавання дитячі Beco дет 9901 16 буде Вашим першим кроком. В « Окуляри для плавання » знайдеться все, що Вам знадобиться. Окуляри для плавання здивує Вас своєю якістю. Очки для плаванья Head Racer TRP, прозрачные (451050.CLCL) , Очки для плаванья Head Racer TRP, прозрачные (451050.CLCL) і Очки для плаванья Head Racer TRP, прозрачные (451050.CLCL) від знаменитих світових виробників 508 Ви зможете побачити в нашій категорії Окуляри для плавання . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Окуляри для плавання . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн