Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49

КОД ТОВАРУ: 129515
  • Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49
Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49
Тип: очищувач; Про б'ем: 265 мл .; Особливості: підходить лише для електронних трансмісій; видаляє будь-яке забруднення, не залишаючи слідів; Відмінне співвідношення ціни та якості.
Finish Line
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
625 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 83 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
LUB-43-49
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49 - це перший інноваційний очищувач. Трансмісії такого типу вимагають ретельного і специфічного догляду. E-Shift підходить для чищення будь-яких забруднень, випаровується без слідів і не потребує змивання водою. Захистіть вашу трансмісію, забезпечивши їй ретельний догляд і максимальну ефективність.

 

особливості:

- Підходить для електронних трансмісій;

- Видаляє будь-яке забруднення, не залишаючи слідів;

- Відмінне співвідношення ціни і якості.

 

Характеристики:

Тип: очищувач;

Обсяг: 265 мл.

 

Виробник: Finish Line (США)

Вектором руху фірми Finish Line є виготовлення якісних мастильних матеріалів для велосипедів.   Компанія вийшла з Mobil Corporation, вирішивши зробити фурор в світі двоколісного транспорту. Зараз, разом з Finish Line можна значно поліпшити характеристики вашого велосипеда, зробивши їзду ще більш приємною і надійною.  


Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49 купити за вигідною ціною 625 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Средства для ухода за велосипедами таких торгових марок, як наприклад: Finish Line в інтернет-магазині Терраспорт
Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Засоби для догляду за велосипедами

Давно мрієте зайнятися спортом? Очищувач Finish Line для електронної трансмісії, аерозоль LUB-43-49 буде Вашим першим кроком. В « Засоби для догляду за велосипедами » є все, що необхідно спортсмену. Засоби для догляду за велосипедами здивує Вас своєю якістю. Хомут Electra діам-31,8мм з кріпленням для багажника срібла. , Хомут Electra діам-31,8мм з кріпленням для багажника срібла. і Хомут Electra діам-31,8мм з кріпленням для багажника срібла. від знаменитих світових виробників 6695 Ви знайдете в нашому розділі Засоби для догляду за велосипедами . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Засоби для догляду за велосипедами . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн