Оновлення існуючих карт Navionics Gold до рівня Navionics +

КОД ТОВАРУ: 110281
  • Оновлення існуючих карт Navionics Gold до рівня Navionics +
Оновлення існуючих карт Navionics Gold до рівня Navionics +
Тип: оновлення для карт. Вага: 0,1 кг. Комплект поставки: SD або microSD карта.
Lowrance
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 905 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 655 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
Navionics Update
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Оновлення існуючих карт Navionics Gold до рівня Navionics + - особливостями карт серії Gold є високоточні і деталізовані карти, яка поставляється на SD або microSD карті, після установки якої відразу готова до використання. На карту нанесені: затінені контури глибин, місця уламків, зони припливу і розташування течії, портові плани,   і інші елементи для забезпечення безпечних шляхів до гаваней. Navionics - це не просто цифрова версія офіційних карт - інтеграція карт без слідів зшивання і забезпечення ідеальної чіткості   при будь-якому масштабі.

особливості:

- швидка установка;

- може бути використана відразу після установки.

 

Оновлення існуючих карт Navionics Gold до рівня Navionics + - перетворює риболовлю в захоплюючу пригоду!


Характеристики:

  Тип: оновлення для карт;

  Вага: 0,1 кг;

Комплект поставки: SD або microSD карта.

 

Виробник: Lowrance (Норвегія).

Lowrance - піонер і лідер у виробництві морського навігаційного обладнання, є частиною групи компаній Navico, Inc. Це міжнародна корпорація з генеральним відділенням в Норвегії, яка має виробничі потужності в 5 розвинених країнах, де працює понад 2,5 тис осіб. Кожні 20 днів з виробничих приміщень виходить новий продукт. Продукти компанії відповідають високим метрик якості, і мають безліч міжнародних сертифікатів і нагород. Бренд пропонує своїм клієнтам: великі гарантійні терміни служби, пільгова ціна на модернізацію застарілого обладнання, безкоштовне оновлення ПЗ, а також   50 річний досвід в конструюванні і виробництві, всі ці якості безперечно виводять бренд в топ кращих.

 


Оновлення існуючих карт Navionics Gold до рівня Navionics + вибрати за доступною вартості 4 905 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Лодки таких брендів, як наприклад: Lowrance в каталозі магазина Terrasport
Оновлення існуючих карт Navionics Gold до рівня Navionics +

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Оновлення існуючих карт Navionics Gold до рівня Navionics +"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Човни

Давно хотіли зайнятися спортом? Оновлення існуючих карт Navionics Gold до рівня Navionics + - це Ваш перший крок. В « Човни » є все, що знадобиться спортсмену. Човни здивує Вас своєю оригінальністю. Сидіння для човна Intex 11061 , Сидіння для човна Intex 11061 і Сидіння для човна Intex 11061 від кращих світових виробників 293 Ви можете знайти в нашій категорії Човни . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Човни . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн