11-функціональний армійський ніж

КОД ТОВАРУ: 101471
  • 11-функціональний армійський ніж
11-функціональний армійський ніж
Ніж армійський багатофункціональний Coghlan's. Кількість функцій: 11. Матеріал: нержавіюча сталь. Розмір: 17,5х12х2 см. Вага: 200-249 гр. Колір червоний. Особливості: завдяки гладкій рукояті - зручний у використанні.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
215 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
SC-9511
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Для любителів кемпінгових містечок, туристів і просто мандрівників, необхідна така річ, як багатофункціональний армійський ніж Coghlan's. Саме тому до Вашої уваги представлений ніж, який володіє одинадцятьма функціями. У цьому переліку є всі необхідні речі для виживання: ножиці, консервний ніж, пилка, шило, дирокол, відкривачка для пляшок, хрестова викрутка і плоска викрутка, пінцет, штопор і, безпосередньо, ніж. Не потрібно багато місця, що б вмістити весь перерахований функціонал, ніж з легкістю вміститися в кишені Вашої куртки або рюкзаку.

особливості:
- зроблений з нержавіючої сталі;
- завдяки гладкій рукояті - зручний у використанні;
- в своєму функціоналі має 11 властивостей.

Багатофункціональний армійський ніж Coghlan's - впевненість в будь-якій ситуації!

Характеристики:
Тип: ніж армійський;
Кількість функцій: 11;
Матеріал: нержавіюча сталь;
Розмір: 17,5х12х2 см .;
Вага: 200-249 гр .;
Колір: червоний.

Виробник: Coghlan's (Канада).

Компанія, яка відрізняється своїм стабільною якістю і різноманітністю інновацій, в основному виробляє товари, придатні для кемпінгів. Coghlan's має поняття про задоволення потреб клієнтів, таким чином і займає не малу частку ринку. Фірма є постачальником товарів в Україну вже більше п'яти років.


11-функціональний армійський ніж вибрати за доступною вартості 215 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Ножи и мультитулы таких брендів, як наприклад: Coghlan's в каталозі магазина Terrasport
11-функціональний армійський ніж

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "11-функціональний армійський ніж"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно хотіли зайнятися спортом? 11-функціональний армійський ніж - це Ваш перший крок. В « Ножі й мультитули » є все, що знадобиться спортсмену. Ножі й мультитули здивує Вас своєю оригінальністю. Ніж Boker Ceramic Santoku , Ніж Boker Ceramic Santoku і Ніж Boker Ceramic Santoku від кращих світових виробників 2645 Ви можете знайти в нашій категорії Ножі й мультитули . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ножі й мультитули . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн