Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Light SS 18 (X020015-G000)

КОД ТОВАРУ: 245114
  • Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Light SS 18 (X020015-G000)
Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Light SS 18 (X020015-G000)
Тип: шкарпетки. Застосування: трекінг. Матеріал: 50% нейлон, 31% бавовна, 16% поліпропілен, 3% еластан. Пол: унісекс. Сірий колір. Розмір: 39-41. Особливості шкарпеток: Self-adjusting cuff - саморегульована манжета; AirConditioning Channel® - канал повітряної циркуляції; Air Guides®, Air-Conditioning Channel® - вентиляційний ефект; Instep Protector - захист підйому; Heel Protector - захист п'яти; Achilles Tendon Protector - захист ахіллового сухожилля; Toe Protector - захист пальців; X-Cross® Bandage - бандаж; Anatomically shaped footbed - анатомічно сформована підошва; Traverse AirFlow - поперечна система каналів вентиляції.
X-Socks
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
612 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 82 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
39-41
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
X020015-G000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Light SS 18 сірі (X020015-G000) - призначені для використання в туризмі, при будь-яких погодних умовах. При створенні даної моделі враховувалися анатомічні особливості правої і лівої стопи. На щиколотці передбачений додатковий протектор, який багаторазово знижує травматичність. Шкарпетки відрізняються якісною системою вентиляції, яку гарантують спеціальні канали циркуляції повітря, що захищають стопу від передчасного зносу і натирання. Завдяки використанню безлічі інноваційних технологій, зменшений ефект тертя і тиску в області пальців і Ахілл. Аксесуар створює якісну терморегуляцію, підтримуючи природний мікроклімат і сухість шкіри, швидко виводить вологу. Шкарпетки відрізняються гіпоалергенними і антибактеріальними характеристиками, що перешкоджають виникненню неприємного запаху.

Особливості шкарпеток:

  • Self-adjusting cuff - саморегульована манжета;
  • AirConditioning Channel® - канал повітряної циркуляції;
  • Air Guides®, Air-Conditioning Channel® - вентиляційний ефект;
  • Instep Protector - захист підйому;
  • Heel Protector - захист п'яти;
  • Achilles Tendon Protector - захист ахіллового сухожилля;
  • Toe Protector - захист пальців;
  • X-Cross® Bandage - бандаж;
  • Anatomically shaped footbed - анатомічно сформована підошва;
  • Traverse AirFlow - поперечна система каналів вентиляції.

Характеристики:
Тип: шкарпетки;
Застосування: трекінг;
Матеріал: 50% нейлон, 31% бавовна, 16% поліпропілен, 3% еластан;
Пол: унісекс;
Колір: сірий;
Розмір: 39-41.

Виробник: X-Socks (Швейцарія).
Торгова марка X-Socks заснована в Швейцарії більше 10 років тому. Компанія є одним з провідних світових виробників шкарпеток, які знаходять застосування у всіляких видах спорту, туризм, альпінізм, на активному відпочинку, а також у повсякденному житті. Унікальність і велика затребуваність продукції полягає в тому, що кожна нова модель продумана до найменших деталей, а при виробництві використовується безліч абсолютно нових, запатентованих технологій. Шкарпетки X-Socks гарантують оптимальний комфорт і зручність в будь-яких умовах.


Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Light SS 18 (X020015-G000) купити по які завищеною вартістю 612 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Мужские носки таких брендів, як наприклад: X-Socks в каталозі Терра Спорт
Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Light SS 18 (X020015-G000)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Light SS 18 (X020015-G000)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі шкарпетки

Давно планували зайнятися фігурою? Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Light SS 18 (X020015-G000) буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі шкарпетки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Чоловічі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Термошкарпетки чоловічі X-Socks Hill Walking Short black , Термошкарпетки чоловічі X-Socks Hill Walking Short black і Термошкарпетки чоловічі X-Socks Hill Walking Short black від знаменитих світових виробників 2140 Ви зможете побачити в нашій категорії Чоловічі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Чоловічі шкарпетки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн