Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Expedition Long AW 11 (X20013-X03)

КОД ТОВАРУ: 245110
  • Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Expedition Long AW 11 (X20013-X03)
Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Expedition Long AW 11 (X20013-X03)
Тип: шкарпетки. Застосування: трекінг. Матеріал: 39% нейлон, 29% шерсть мериносів, 15% багатоцільова тканину, 14% ультралегкий дихаючий матеріал, 3% еластан. Пол: унісекс. Колір: антрацит. Розмір: 35-38. Особливості шкарпеток: Self-adjusting cuff - саморегульована манжета; AirConditioning Channel® - канал повітряної циркуляції; Air Guides®, Air-Conditioning Channel® - вентиляційний ефект; Instep Protector - захист підйому; Heel Protector - захист п'яти; Achilles Tendon Protector - захист ахіллового сухожилля; Toe Protector - захист пальців; X-Cross® Bandage - бандаж сухожиль і голеностопа; Anatomically shaped footbed - анатомічно сформована підошва; Stretching Rib - максимальна еластичність і прилягання до ноги.
X-Socks
КУПИТИ
ЦІНА:
896 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
35-38
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
X20013-X03
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Expedition Long AW 11 (X20013-X03) - створені з використанням унікальних, запатентованих технологій, що забезпечує максимальний комфорт під час використання. Конструкція даної моделі передбачає наявність спеціальних зон, які зменшують тертя і тиск Ахілл, пальці, а також створюють підтримку в необхідних місцях і покращують кровообіг. При створенні шкарпеток використаний комбінований матеріал, кожен компонент якого відповідає за певну ділянку. У місцях найбільшого виділення поту, передбачені повітряні канали, які ефективно виводять вологу і зайве тепло, зберігаючи сухість шкіри і забезпечуючи природний мікроклімат.


Особливості шкарпеток:

  • Self-adjusting cuff - саморегульована манжета;
  • AirConditioning Channel® - канал повітряної циркуляції;
  • Air Guides®, Air-Conditioning Channel® - вентиляційний ефект;
  • Instep Protector - захист підйому;
  • Heel Protector - захист п'яти;
  • Achilles Tendon Protector - захист ахіллового сухожилля;
  • Toe Protector - захист пальців;
  • X-Cross® Bandage - бандаж сухожиль і голеностопа;
  • Anatomically shaped footbed - анатомічно сформована підошва;
  • Stretching Rib - максимальна еластичність і прилягання до ноги.

Характеристики:
Тип: шкарпетки;
Застосування: трекінг;
Матеріал: 39% нейлон, 29% шерсть мериносів, 15% багатоцільова тканину, 14% ультралегкий дихаючий матеріал, 3% еластан;
Пол: унісекс;
Колір: антрацит;
Розмір: 35-38.


Виробник: X-Socks (Швейцарія).
Торгова марка X-Socks заснована в Швейцарії більше 10 років тому. Компанія є одним з провідних світових виробників шкарпеток, які знаходять застосування у всіляких видах спорту, туризм, альпінізм, на активному відпочинку, а також у повсякденному житті. Унікальність і велика затребуваність продукції полягає в тому, що кожна нова модель продумана до найменших деталей, а при виробництві використовується безліч абсолютно нових, запатентованих технологій. Шкарпетки X-Socks гарантують оптимальний комфорт і зручність в будь-яких умовах.


Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Expedition Long AW 11 (X20013-X03) купити за вигідною ціною 896 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мужские носки таких виробників, як наприклад: X-Socks в магазині terrasport.ua
Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Expedition Long AW 11 (X20013-X03)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Expedition Long AW 11 (X20013-X03)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі шкарпетки

Давно мрієте зайнятися спортом? Термошкарпетки для трекінгу X-Socks Trekking Expedition Long AW 11 (X20013-X03) буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Термошкарпетки унісекс Craft Warm Multi 2-Pack Sock білі , Термошкарпетки унісекс Craft Warm Multi 2-Pack Sock білі і Термошкарпетки унісекс Craft Warm Multi 2-Pack Sock білі від знаменитих світових виробників 2140 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Чоловічі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн