Маса для ліплення, що не засихає Ses "Блискання" (4 кольори)

КОД ТОВАРУ: 154132
  • Маса для ліплення, що не засихає Ses "Блискання" (4 кольори)
Маса для ліплення, що не засихає Ses
Тип: маса для ліплення. Вік: від трьох років. Кількість квітів: 4. Упаковка: картон. Особливості маси: 4 кольори; безпечні матеріали; гіпоалергенні; м'яка, еластична структура; не прилипає до рук; зручні пластикові коробочки; яскраві, насичені кольори з блискітками; картонна упаковка.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
140 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
00466S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маса для ліплення, що не засихає Ses Блискання (4 кольори) допоможе дитині проявити скульпторскіе здатності. Має м'яку, еластичну структуру. Яскраві, насичені кольори маси доповнені блискітками тому вироби будуть мати особливо гарний зовнішній вигляд. У складі даного набору, використані тільки екологічно чисті складові, які є гіпоалергенними.

Особливості маси:

- 4 кольори;

- безпечні матеріали;

- гіпоалергенні;

- м'яка, еластична структура;

- не прилипає до рук;

- зручні пластикові коробочки;

- яскраві, насичені кольори з блискітками;

- картонна упаковка.

Характеристики:

Тип: маса для ліплення;

Вік: від трьох років;

Кількість кольорів: 4;

Упаковка: картон.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять шкідливих для організму речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.


Маса для ліплення, що не засихає Ses "Блискання" (4 кольори) підібрати і купити за реальною ціною 140 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Наборы для творчества таких торгових марок, як наприклад: Ses в електронному магазині Terra Sport
Маса для ліплення, що не засихає Ses "Блискання" (4 кольори)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маса для ліплення, що не засихає Ses "Блискання" (4 кольори)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно хочете зайнятися фігурою? Маса для ліплення, що не засихає Ses "Блискання" (4 кольори) допоможе почати легко. В « Набори для творчості » є все, що Вам знадобиться. Набори для творчості обрадує Вас своєю надійністю. Набір крейди для асфальту Ses "Весела палітра" (6 кольорів) , Набір крейди для асфальту Ses "Весела палітра" (6 кольорів) і Набір крейди для асфальту Ses "Весела палітра" (6 кольорів) від кращих світових постачальників 2287 Ви зможете знайти в нашій лінійці Набори для творчості . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн