Маса для ліплення, що не засихає Ses My first "Юний творець" (4 кольори)

КОД ТОВАРУ: 154138
  • Маса для ліплення, що не засихає Ses My first "Юний творець" (4 кольори)
  • Маса для ліплення, що не засихає Ses My first "Юний творець" (4 кольори) - Фото №2
Маса для ліплення, що не засихає Ses My first
Тип: маса для ліплення. Вік: від 12 місяців. Кількість квітів: 4. Упаковка: картон. Особливості маси: 4 кольори; безпечні матеріали; гіпоалергенні; м'яка, еластична структура; солоний смак; не прилипає до рук; зручні пластикові коробочки; яскраві, насичені кольори; картонна упаковка.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
165 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 22 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
14412S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маса для ліплення, що не засихає Ses My first Юний творець (4 кольори) призначена для дітей віком від дванадцяти місяців. Пластилін виконаний з високоякісних, натуральних інгредієнтів, тривалий час не застигає, залишається м'яким і пластичним. Завдяки солоного смаку у дитини не виникатиме бажання масу пробувати на смак. Процес ліплення дасть можливість дитині розкрити свій творчий потенціал, розвинути моторику і координацію рухів, уяву, фантазію, мислення.

Особливості маси:

- 4 кольори;

- безпечні матеріали;

- гіпоалергенні;

- м'яка, еластична структура;

- солоний смак;

- не прилипає до рук;

- зручні пластикові коробочки;

- яскраві, насичені кольори;

- картонна упаковка.

Характеристики:

Тип: маса для ліплення;

Вік: від 12 місяців;

Кількість кольорів: 4;

Упаковка: картон.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять шкідливих для організму речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.


Маса для ліплення, що не засихає Ses My first "Юний творець" (4 кольори) купити за вигідною ціною 165 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Наборы для творчества таких торгових марок, як наприклад: Ses в онлайн каталозі Терра Спорт
Маса для ліплення, що не засихає Ses My first "Юний творець" (4 кольори) Маса для ліплення, що не засихає Ses My first "Юний творець" (4 кольори) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маса для ліплення, що не засихає Ses My first "Юний творець" (4 кольори)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мрієте зайнятися спортом? Маса для ліплення, що не засихає Ses My first "Юний творець" (4 кольори) буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » є все, що необхідно спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" , Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" і Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" від знаменитих світових виробників 2287 Ви знайдете в нашому розділі Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн