Маса для ліплення, що не засихає Ses "Піца" (4 кольори)

КОД ТОВАРУ: 154134
  • Маса для ліплення, що не засихає Ses "Піца" (4 кольори)
  • Маса для ліплення, що не засихає Ses "Піца" (4 кольори) - Фото №2
Маса для ліплення, що не засихає Ses
Тип: маса для ліплення. Вік: від трьох років. Кількість квітів: 4. Упаковка: картон. Особливості маси: 4 кольори; безпечні матеріали; гіпоалергенні; м'яка, еластична структура; не прилипає до рук; додаткові аксесуари; зручні пластикові коробочки; яскраві, насичені кольори; картонна упаковка.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
225 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
0445S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маса для ліплення, що не засихає Ses Піца (4 кольори) представлена у вигляді оригінального тематичного набору, за допомогою якого малюк зможе створити неповторне, авторське блюдо. Укомплектована качалкою, за допомогою якої можна розкачати тісто, ножем для різання продуктів, а також спеціальним піццерійного ножем-коліщатком. Ліплення допоможе дитині розкрити свій творчий потенціал, розвинути моторику і координацію, уяву, фантазію, мислення.

Особливості маси:

- 4 кольори;

- безпечні матеріали;

- гіпоалергенні;

- м'яка, еластична структура;

- не прилипає до рук;

- додаткові аксесуари;

- зручні пластикові коробочки;

- яскраві, насичені кольори;

- картонна упаковка.

Характеристики:

Тип: маса для ліплення;

Вік: від трьох років;

Кількість кольорів: 4;

Упаковка: картон.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять шкідливих для організму речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.


Маса для ліплення, що не засихає Ses "Піца" (4 кольори) купити по які завищеною вартістю 225 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Наборы для творчества таких брендів, як наприклад: Ses в каталозі Терра Спорт
Маса для ліплення, що не засихає Ses "Піца" (4 кольори) Маса для ліплення, що не засихає Ses "Піца" (4 кольори) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маса для ліплення, що не засихає Ses "Піца" (4 кольори)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно планували зайнятися фігурою? Маса для ліплення, що не засихає Ses "Піца" (4 кольори) буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » знайдеться все, що Вам знадобиться. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. 3D-ручка преміум класу Penobon P61 Blue (164638087) , 3D-ручка преміум класу Penobon P61 Blue (164638087) і 3D-ручка преміум класу Penobon P61 Blue (164638087) від знаменитих світових виробників 2287 Ви зможете побачити в нашій категорії Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн