Маса для ліплення, що не засихає Ses "Морозиво" (4 кольори)

КОД ТОВАРУ: 154133
  • Маса для ліплення, що не засихає Ses "Морозиво" (4 кольори)
Маса для ліплення, що не засихає Ses
Тип: маса для ліплення. Вік: від трьох років. Кількість квітів: 4. Упаковка: картон. Особливості маси: 4 кольори; безпечні матеріали; гіпоалергенні; м'яка, еластична структура; не прилипає до рук; додаткові аксесуари; зручні пластикові коробочки; яскраві, насичені кольори; картонна упаковка.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
239 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
0444S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Маса для ліплення, що не засихає Ses Морозиво (4 кольори) допоможе дитині створити улюблені ласощі за своїм власним рецептом. Для цього набір укомплектований всім необхідним: формочками, ложкою, ножем, паличками для ескімо і спеціальною дощечкою. Маса для ліплення має м'яку, еластичну структуру, легко мнеться.

Особливості маси:

- 4 кольори;

- безпечні матеріали;

- гіпоалергенні;

- м'яка, еластична структура;

- не прилипає до рук;

- додаткові аксесуари;

- зручні пластикові коробочки;

- яскраві, насичені кольори;

- картонна упаковка.

Характеристики:

Тип: маса для ліплення;

Вік: від трьох років;

Кількість кольорів: 4;

Упаковка: картон.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять шкідливих для організму речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.


Маса для ліплення, що не засихає Ses "Морозиво" (4 кольори) купити по реально виправданою вартості 239 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Наборы для творчества таких брендів, як наприклад: Ses в інтернет каталозі Терраспорт
Маса для ліплення, що не засихає Ses "Морозиво" (4 кольори)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Маса для ліплення, що не засихає Ses "Морозиво" (4 кольори)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Маса для ліплення, що не засихає Ses "Морозиво" (4 кольори) допоможе досягти мети. В « Набори для творчості » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Набори для творчості порадує Вас високою якістю. Набір стержнів 3Doodler Start з еко-пластика, що світяться в темряві , Набір стержнів 3Doodler Start з еко-пластика, що світяться в темряві і Набір стержнів 3Doodler Start з еко-пластика, що світяться в темряві від кращих світових брендів 2287 Ви побачите в нашій категорії Набори для творчості . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Набори для творчості . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн