Навантажувач Toy State "CAT" зі світлом і звуком 33см (35643)

КОД ТОВАРУ: 153286
  • Навантажувач Toy State "CAT" зі світлом і звуком 33см (35643)
Навантажувач Toy State
Розмір: 33 см. Харчування: від 3 батарейок АА (у комплекті). Матеріал: пластик. Колір жовтий. Особливості: для дітей від 3 років; будівельна техніка; з підсвіткою і звуковими ефектами; працює на батарейках.
Toy State
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 150 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 154 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
35643
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Навантажувач CAT зі світлом і звуком 33см Toy State (35643) - відмінний подарунок для 3-річного хлопчика. Придбайте своїй дитині яку-небудь машинку серії CAT і він буде щасливий. Особливо добре, якщо зберете всю серію машинок, це дає більший політ фантазії дитини. Він покличе своїх друзів, і гра вдома або на вулиці буде ще захоплююче. Навантажувач з кнопками, які включають підсвітку, звуки машинки, музику, має рухливий ківш за рахунок важеля управління.

особливості:
- для дітей від 3 років;
- будівельна техніка;
- з підсвіткою і звуковими ефектами;
- працює на батарейках.

Характеристики:
Розмір:
33 см;
Харчування: від 3 батарейок АА (у комплекті);
Матеріал: пластик;
Колір: жовтий.

Виробник: Toy State (США).
Ліцензійні моделі авто Toy State, розроблені в точній копії з оригінальними автомобілями відомих марок, колекція поповнюється новими моделями зі звуком і світловими ефектами, розмірами 9-61 см. Деталізація всіх моделей авто вражає, а також якість і матеріали, з яких їх виробляють.

Навантажувач Toy State "CAT" зі світлом і звуком 33см (35643) купити за вигідною ціною 1 150 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Машинки таких торгових марок, як наприклад: Toy State в електронному каталозі Терраспорт
Навантажувач Toy State "CAT" зі світлом і звуком 33см (35643)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Навантажувач Toy State "CAT" зі світлом і звуком 33см (35643)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Машинки

Давно мрієте зайнятися спортом? Навантажувач Toy State "CAT" зі світлом і звуком 33см (35643) буде Вашим першим кроком. В « Машинки » є все, що необхідно спортсмену. Машинки здивує Вас своєю якістю. Автомобіль на радіокеруванні Dickie Toys Карс 3 "Джексон Шторм" з турбо-функцією , Автомобіль на радіокеруванні Dickie Toys Карс 3 "Джексон Шторм" з турбо-функцією і Автомобіль на радіокеруванні Dickie Toys Карс 3 "Джексон Шторм" з турбо-функцією від знаменитих світових виробників 4890 Ви знайдете в нашому розділі Машинки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Машинки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн