Насос ручної для м'ячів Joerex 8

КОД ТОВАРУ: 111885
  • Насос ручної для м'ячів Joerex 8
Насос ручної для м'ячів Joerex 8
Розмір: 8 дюймів (20 см). Матеріал: пластик. Тип: ручний. Призначення: для накачування м'ячів і інших гумовий предметів. Колір білий. Особливості: для накачування невеликих предметів, корпус з якісного пластику.
Joerex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Ручний
АРТИКУЛ
AC160
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Насос ручної 8 Joerex - нова розробка класичної моделі, яку можна брати всюди з собою. Необхідна річ для накачування невеликих предметів. Таких як фітбол, різні м'ячі, невеликий надувний матрац, велосипедні шини. Ручка із пластику, зручна при накачуванні, качає в обох напрямках. Корпус виготовлений з якісного пластика, висота його 8 дюймів або 20 см. Для різних видів накачування в комплектацію входять: голка з ковпачком, яка вставляється безпосередньо в насос, гнучкий шланг і насадки.

особливості:

  • компактний розмір дозволяє брати насос з собою в дорогу, на тренування;
  • комфорт використання;
  • сучасна легка конструкція з оригінальним дизайном.

Насос ручної 8 Joerex - компактне і практичне рішення проблем з формою!

Характеристики:
Розмір: 8 дюймів (20 см);
Матеріал: пластик;
Тип: ручний;
Призначення: для накачування м'ячів і інших гумовий предметів.
Колір: білий.

Виробник: Joerex (Китай).
Знайомство з компанією Joerex логічно завершиться постійним перевагою цього бренду. Товари виробництва цієї фірми нікого не залишать байдужими. У виробництві використовуються високі технології. Бренд залишається улюбленим багатьма спортсменами за практичність і надійність. Вибір товарів Joerex гарантує тривале і практичне використання.


Насос ручної для м'ячів Joerex 8 купити за вигідною ціною 0 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Насосы для мячей таких торгових марок, як наприклад: Joerex в інтернет-магазині Терраспорт
Насос ручної для м'ячів Joerex 8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Насос ручної для м'ячів Joerex 8"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Насос ручної для м'ячів Joerex 8 буде Вашим першим кроком. В « Насоси для м'ячів » є все, що необхідно спортсмену. Насоси для м'ячів здивує Вас своєю якістю. Насос електричний Yakimasport (1003) , Насос електричний Yakimasport (1003) і Насос електричний Yakimasport (1003) від знаменитих світових виробників 2056 Ви знайдете в нашому розділі Насоси для м'ячів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Насоси для м'ячів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн