Наповнювач для крісла мішка

КОД ТОВАРУ: 259452
  • Наповнювач для крісла мішка
  • Наповнювач для крісла мішка - Фото №2
Наповнювач для крісла мішка
Пінополістирол цілісний гранульований Ціна 2 грн -1 літр Характеристика: Цілісні гранули пінополістиролу, розміром 4-6 мм. Використовуються в якості наповнювача для безкаркасних мягконабівной меблів та іграшок. Їх фізичні властивості наділяють вироби м'якістю, легкістю, незвичайним тактильним сприйняттям. У гранулах не заводяться грибки, цвіль і інші мікроорганізми. Пінополістирол чудово накопичує і зберігає тепло. Переміщаючись під вагою сидить наповнювач перекочується за обсягом чохла і підлаштовується індивідуально під кожного користувача. Ці властивості створюють особливі відчуття комфорту, розслабленості і заспокоєння. У нових виробах кульки мають підвищену щільність, яка з часом змінюється. Термін ущільнення залежить від частоти експлуатації, і становить 1,5-3 місяці з моменту придбання мягконабівной продукції.
Тиа-Спорт
КУПИТИ
ЦІНА:
328 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 44 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
sm-0267
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пінополістирол цілісний гранульований.

Ціна 2 грн - 1 літр.


Характеристика: Цілісні гранули пінополістиролу, розміром 4-6 мм. Використовуються в якості наповнювача для безкаркасних мягконабівной меблів та іграшок. Їх фізичні властивості наділяють вироби м'якістю, легкістю, незвичайним тактильним сприйняттям. У гранулах не заводяться грибки, цвіль і інші мікроорганізми. Пінополістирол чудово накопичує і зберігає тепло. Переміщаючись під вагою сидить наповнювач перекочується за обсягом чохла і підлаштовується індивідуально під кожного користувача. Ці властивості створюють особливі відчуття комфорту, розслабленості і заспокоєння. У нових виробах кульки мають підвищену щільність, яка з часом змінюється. Термін ущільнення залежить від частоти експлуатації, і становить 1,5-3 місяці з моменту придбання мягконабівной продукції.


Увага! Мінімальне замовлення - 100 л.


Наповнювач для крісла мішка підібрати і купити за реальною ціною 328 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Бескаркасная мебель таких торгових марок, як наприклад: Тиа-Спорт в електронному магазині Terra Sport
Наповнювач для крісла мішка Наповнювач для крісла мішка - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Наповнювач для крісла мішка"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Безкаркасні меблі

Давно хочете зайнятися фігурою? Наповнювач для крісла мішка допоможе почати легко. В « Безкаркасні меблі » є все, що Вам знадобиться. Безкаркасні меблі обрадує Вас своєю надійністю. Крісло груша Практик Синій , Крісло груша Практик Синій і Крісло груша Практик Синій від кращих світових постачальників 9630 Ви зможете знайти в нашій лінійці Безкаркасні меблі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Безкаркасні меблі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн