Напій енергетичний Nutrend Isodrinx - чорна смородина, 800 г (NUT-1854)

КОД ТОВАРУ: 252850
  • Напій енергетичний Nutrend Isodrinx - чорна смородина, 800 г (NUT-1854)
Напій енергетичний Nutrend Isodrinx - чорна смородина, 800 г (NUT-1854)
Тип напою: ізотонічний. Форма: порошок. Вага однієї порції: 35 м Загальна вага упаковки: 840 г. Смак: лимон.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
455 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 61 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
Чорна смородина
Категорія 
Енергетики
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
NUT-1854
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напій енергетичний Nutrend Isodrinx - чорна смородина, 800 г (NUT-1854) з освіжаючим смаком ефективно заповнює втрачений організмом під час тренувань запас рідини, мінералів та енергії. Забезпечує необхідний організму водний баланс і оптимально швидке відновлення після навантажень. Продукт може використовуватися, як професійними спортсменами, так і любителями, що займаються спортом регулярно.
Напій енергетичний Nutrend Isodrinx - чорна смородина, 800 г (NUT-1854) включає до свого складу мінерали, комплексно впливають на організм. Натрій - впливає на якість фізичної і розумової діяльності. Внаслідок виділення поту рівень натрію в організмі знижується, тому важливо своєчасно поповнювати його. Магній - володіє значною здатністю перешкоджати виникненню судом, впливає на серцево-судинну систему, а в багатьох випадках з їжею в організм надходить недостатня кількість магнію. Калій - є вельми важливим для запобігання аритмії серця, бере участь у створенні нових клітин печінки і глікогену м'язів. Більша його частина витрачається в період відновлення після фізичних навантажень, що вимагають витривалості. Суміш вітамінів - необхідна у всіх процесах метаболізму. Рекомендоване дозування: перед початком тренування рекомендується приймати 200-300 мл напою; під час тренування - 500-700 мл напою протягом однієї години, потім через 10-15 хвилин - 100-200 мл напою в залежності від характеру навантаження, інтенсивності і навколишнього оточення. Ніколи не слід приймати всю дозу продукту за один раз. Для приготування напою не можна використовувати мінеральну воду, так як вона може призвести до дисбалансу мінералів. Перед використанням збовтати. Випускається у формі порошку.

Особливості напою:
- ізотонічний;
- забезпечує швидке відновлення водного балансу організму;
- забезпечує швидке відновлення після навантажень;
- збалансований комплекс вітамінів, мінералів;
- випускається у вигляді легко розчинної у воді порошку;
- освіжаючий смак.

Напій енергетичний Nutrend Isodrinx 840 g чорна смородина - для швидкого відновлення після тренування!

Характеристики:
Тип напою: ізотонічний;
Форма: порошок;
Вага однієї порції: 35 г;
Загальна вага упаковки: 840 г;
Смак: чорна смородина.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Спортивне харчування Nutrend проводиться в Чехії з 1993 року, і схвалено чеським Міністерством охорони здоров'я. Його висока якість і ефективність відомі професійним спортсменам у багатьох країнах. Олімпійські команди Чехії та Словаччини часто використовують спортивне харчування Nutrend в період підготовки до змагань.

Напій енергетичний Nutrend Isodrinx - чорна смородина, 800 г (NUT-1854) купити за вигідною ціною 455 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Энергетики таких виробників, як наприклад: Nutrend в магазині terrasport.ua
Напій енергетичний Nutrend Isodrinx - чорна смородина, 800 г (NUT-1854)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Напій енергетичний Nutrend Isodrinx - чорна смородина, 800 г (NUT-1854)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Енергетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Напій енергетичний Nutrend Isodrinx - чорна смородина, 800 г (NUT-1854) буде Вашим першим кроком. В « Енергетики » є все, що необхідно спортсмену. Енергетики здивує Вас своєю якістю. Энергетик Nutrend Endurosnack (75 г) - абрикос , Энергетик Nutrend Endurosnack (75 г) - абрикос і Энергетик Nutrend Endurosnack (75 г) - абрикос від знаменитих світових виробників 497 Ви знайдете в нашому розділі Енергетики . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Енергетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн