Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627)

КОД ТОВАРУ: 516584
  • Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627)
  • Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627) - Фото №2
  • Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627) - Фото №3
  • Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627) - Фото №4
Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627)
Накладка на гриф преміум-класу Sveltus Olympic Premium Pad створена для максимального комфорту та захисту вашої шиї або тазу під час таких рухів зі штангою як присідання, випади, поштовхи та інші. Вона забезпечить більше комфорту та кращу підтримку штанги, ніж звичайна накладка.Вигнута центральна частина накладки Sveltus Olympic Premium Pad є зручнішою та забезпечує більше комфорту під час присідань. А посилені бокові частини дозволять вам виконувати поштовхи стегнами з кращим захистом для вашого тазу.Накладка призначена для штанги з діаметром хвату 28 мм.Характеристики:Довжина (см): 43.5Діаметр грифа (см): 2.8Колір: ЧорныйМатеріал: Поліестер + піна NBRГарантія: 2 рокиВиробник: Sveltus (Франція)Винахідник відомих еспандерів для фітнесу (Elastiband®) компанія Sveltus більше 30 років є одним із світових лідерів у розробці та виробництві аксесуарів для спорту. Sveltus виробляє інноваційні продукти лише найвищої якості, багато з яких не мають аналогів. Для гарантії максимальної якості, всі проекти, зразки та кінцева продукція Sveltus ретельно тестуються у власних лабораторіях. Бренд представлений у 80 країнах світу, а тепер офіційно і в Україні.
Sveltus
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
749 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 100 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
SLTS-1627
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Накладка на гриф преміум-класу Sveltus Olympic Premium Pad створена для максимального комфорту та захисту вашої шиї або тазу під час таких рухів зі штангою як присідання, випади, поштовхи та інші. Вона забезпечить більше комфорту та кращу підтримку штанги, ніж звичайна накладка.
Вигнута центральна частина накладки Sveltus Olympic Premium Pad є зручнішою та забезпечує більше комфорту під час присідань. А посилені бокові частини дозволять вам виконувати поштовхи стегнами з кращим захистом для вашого тазу.

Накладка призначена для штанги з діаметром хвату 28 мм.

Характеристики:

  • Довжина (см): 43.5
  • Діаметр грифа (см): 2.8
  • Колір: Чорный
  • Матеріал: Поліестер + піна NBR
  • Гарантія: 2 роки

Виробник: Sveltus (Франція)

Винахідник відомих еспандерів для фітнесу (Elastiband®) компанія Sveltus більше 30 років є одним із світових лідерів у розробці та виробництві аксесуарів для спорту. Sveltus виробляє інноваційні продукти лише найвищої якості, багато з яких не мають аналогів. Для гарантії максимальної якості, всі проекти, зразки та кінцева продукція Sveltus ретельно тестуються у власних лабораторіях. Бренд представлений у 80 країнах світу, а тепер офіційно і в Україні.


Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627) купити по які завищеною вартістю 749 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аксессуары для тяжелой атлетики таких брендів, як наприклад: Sveltus в каталозі Терра Спорт
Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627) Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627) - Фото №2 Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627) - Фото №3 Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для важкої атлетики

Давно планували зайнятися фігурою? Накладка на гриф Sveltus Olympic Premium Pad (SLTS-1627) буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для важкої атлетики » знайдеться все, що Вам знадобиться. Аксесуари для важкої атлетики здивує Вас своєю якістю. Бинти для жиму Power System Elbow Wraps PS-3600 чорні , Бинти для жиму Power System Elbow Wraps PS-3600 чорні і Бинти для жиму Power System Elbow Wraps PS-3600 чорні від знаменитих світових виробників 846 Ви зможете побачити в нашій категорії Аксесуари для важкої атлетики . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для важкої атлетики . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн