Накладка на гриф LivePro Barbell pad (LP8093)

КОД ТОВАРУ: 274058
  • Накладка на гриф LivePro Barbell pad (LP8093)
Накладка на гриф LivePro Barbell pad (LP8093)
Накладка для грифа LP8093 підійде для спортсменів і любителів, хто знайомий з неприємними відчуттями холодного металу, коли доводиться працювати з незахищеним грифом. Велика вага на грифі може викликати біль і навіть травми і вам потрібно убезпечити себе надійною накладкою. Товстий шар піни накладки LivePro LP8093 має високу щільність і дозволяє працювати з великими вагами, роблячи вправи більш безпечними, комфортними і дозволяє зосередитися на правильному виконанні. Зовні піна захищена чохлом на липучці, який можна знімати і періодично прати, щоб підтримувати гігієнічні стандарти. Інформація про товар: товстий шар піни - м'який і прокинься піна високої щільності захисний чохол на липучці довжина 45 см діаметр 9 см легко містити в чистоті Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання. Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань. Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.
LivePro
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
546 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 73 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Камуфляжний
Розмір
45X9см
Тип
Накладка на гриф
АРТИКУЛ
LP8093
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Накладка для грифа LP8093 підійде для спортсменів і любителів, хто знайомий з неприємними відчуттями холодного металу, коли доводиться працювати з незахищеним грифом. Велика вага на грифі може викликати біль і навіть травми і вам потрібно убезпечити себе надійною накладкою. Товстий шар піни накладки LivePro LP8093 має високу щільність і дозволяє працювати з великими вагами, роблячи вправи більш безпечними, комфортними і дозволяє зосередитися на правильному виконанні. Зовні піна захищена чохлом на липучці, який можна знімати і періодично прати, щоб підтримувати гігієнічні стандарти.

Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання.

Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань.

Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.

особливості:

  • товстий шар піни - м'який і прокинься
  • піна високої щільності
  • захисний чохол на липучці
  • довжина 45 см
  • діаметр 9 см
  • легко містити в чистоті

Основні характеристики:

  • Розмір: 45X9см
  • Колір: камуфляж

Проізводіетль: LivePro


Накладка на гриф LivePro Barbell pad (LP8093) купити за вигідною ціною 546 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Гантели, штанги и гири таких торгових марок, як наприклад: LivePro в онлайн каталозі Терра Спорт
Накладка на гриф LivePro Barbell pad (LP8093)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Накладка на гриф LivePro Barbell pad (LP8093)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гантелі, штанги і гирі

Давно мрієте зайнятися спортом? Накладка на гриф LivePro Barbell pad (LP8093) буде Вашим першим кроком. В « Гантелі, штанги і гирі » є все, що необхідно спортсмену. Гантелі, штанги і гирі здивує Вас своєю якістю. Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій , Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій і Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій від знаменитих світових виробників 1250 Ви знайдете в нашому розділі Гантелі, штанги і гирі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Гантелі, штанги і гирі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн