Нагрудний датчик пульсу (пульсометр) Spirit Chest Strap

КОД ТОВАРУ: 77266
  • Нагрудний датчик пульсу (пульсометр) Spirit Chest Strap
Нагрудний датчик пульсу (пульсометр) Spirit Chest Strap
Пульсотахограф Beurer PM-2626 - стильний ультрасучасний пульсометр з аналогової передачею даних і універсальним дизайном unisex. Вимірює середню і максимальну ЧСС під час тренування. У пам'яті пульсометра - 3 зони тренування: зона здоров'я, зона спалювання жиру і зона фітнесу. Водонепроникність: до 50 м занурення. Дисплей: з підсвічуванням.
Spirit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 212 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 162 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
WCB800
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Нагрудний датчик пульсу Spirit Chest Strap - дозволяє з максимальною точністю вимірювати частоту серцевого ритму під час тренування, використовується з кардиотренажерами. Передача даних йде по бездротовій системі на приймач тренувального комп'ютера і відображається на дисплеї тренажера. Для використання даного датчика необхідно що б у вашому тренажері була відповідна опція. Тобто можливість використовувати бездротовий кардиодатчики, або ж - телеметрія. У деяких моделях тренажерів даний датчик йде в комплекті, а в деяких - як додаткова опція. Дуже зручний і ефективний метод відстеження серцевого ритму.

Особливості пульсометра:
- частота сигналу - 5kHz;
- аналоговий тип сигналу;
- захищений від вологи корпус;
- змінний елемент живлення;
- ремінець датчика з антибактеріальним просоченням;
- гарантія 3 роки або 3000 годин тренувань.

Характеристики:
Тип: нагрудний пульсометр.
Елемент живлення: змінний, тип CR2032.
Водонепроникність: так.
Вага датчика: 75 м
Колір: чорний.

Виробник: Spirit.

Компанія Spirit є постачальником спортивного обладнання в багатьох світових країнах. Серед асортименту даного бренду - високоякісні бігові доріжки, велотренажери, класичні орбітреки і орбітреки для спінінга.
Вся продукція компанії поєднує в собі високу якість і прийнятну ціну.


Нагрудний датчик пульсу (пульсометр) Spirit Chest Strap купити за вигідною ціною 1 212 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные часы, пульсометры таких торгових марок, як наприклад: Spirit в електронному каталозі Терраспорт
Нагрудний датчик пульсу (пульсометр) Spirit Chest Strap

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Нагрудний датчик пульсу (пульсометр) Spirit Chest Strap"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно мрієте зайнятися спортом? Нагрудний датчик пульсу (пульсометр) Spirit Chest Strap буде Вашим першим кроком. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » є все, що необхідно спортсмену. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри здивує Вас своєю якістю. Розумні годинник SmartYou S3 Gold / Brown , Розумні годинник SmartYou S3 Gold / Brown і Розумні годинник SmartYou S3 Gold / Brown від знаменитих світових виробників 843 Ви знайдете в нашому розділі Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн