Набір еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Expander Set

КОД ТОВАРУ: 454454
  • Набір еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Expander Set
  • Набір еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Expander Set - Фото №2
Набір еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Expander Set
Джгути опору з 100% натурального латексу можуть тривалу годину зберігати еластичність, міцний гачок та металеве кільце карабіна та нейлонові стрічки високої щільності роблять еспандер безпечним та надійним. Набір еспандерів загальним опором до - 50 кг. Набір опорних жгутів поставляється з 3 різними рівнями опору: 11,34 кг,15,88 кг, 22,68 кг, у 3різних кольорах, 1 см діаметр. Ви можете використовувати джгути самостійно або у будь-якій комбінації, максимальний рівень опору 50 кг дозволяє чітко відчувати нарощування м'язів після шкірного розтягування. Спеціальні ручки забезпечують зручний хват. Мультифункціональність Ідеальна для CrossFit, Йога, Пілатес, фітнес та ін. Ідеально підходить для всіх, будь то початківці чи фахівці, хлопчики чи дівчатка, чоловіки, жінки чи діти. Набір поставляється із 3 латексними опорами, 2 ручками, 2 ремнями для щиколоток, 1 анкером для дверей, сумкою для перенесення. Тренування м'язів / схуднення тіла / реабілітація - Цей трубчастий еспандер ідеально підходить для тренування м'язів та спалювання жиру. Еспандер допомагає наростити ваші руки, груди, спину та ноги, таким чином зміцнюючи трицепс, прес та стегна. - Універсальний еспандер - ідеальний тренажер для домашнього тренажерного залу! Він поставляється з сумкою для перенесення, що дозволяє вам займатися будь-коли та будь-де. Ви можете використовувати стрічки опору з ремінцями для щиколоток та кріпленням для дверей для тренувань. Еспандери можна залучити для більш ефективних підтягувань на турніку та віджимань на брусах, а також при розминці або розтяжці після силових навантажень, а також у період реабілітації після травм. Країна Реєстрації Чехія Бренд Power System Виготовлено 2021 Термін придатності не обмежений
Power System
КУПИТИ
1 681 грн
ЦІНА: 1 313 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 175 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4098MX-0
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Джгути опору з 100% натурального латексу можуть тривалу годину зберігати еластичність, міцний гачок та металеве кільце карабіна та нейлонові стрічки високої щільності роблять еспандер безпечним та надійним. Набір еспандерів загальним опором до - 50 кг. Набір опорних жгутів поставляється з 3 різними рівнями опору: 11,34 кг,15,88 кг, 22,68 кг, у 3різних кольорах, 1 см діаметр. Ви можете використовувати джгути самостійно або у будь-якій комбінації, максимальний рівень опору 50 кг дозволяє чітко відчувати нарощування м'язів після шкірного розтягування. Спеціальні ручки забезпечують зручний хват.

Мультифункціональність Ідеальна для CrossFit, Йога, Пілатес, фітнес та ін. Ідеально підходить для всіх, будь то початківці чи фахівці, хлопчики чи дівчатка, чоловіки, жінки чи діти.

Набір поставляється із 3 латексними опорами, 2 ручками, 2 ремнями для щиколоток, 1 анкером для дверей, сумкою для перенесення.

Тренування м'язів / схуднення тіла / реабілітація - Цей трубчастий еспандер ідеально підходить для тренування м'язів та спалювання жиру. Еспандер допомагає наростити ваші руки, груди, спину та ноги, таким чином зміцнюючи трицепс, прес та стегна.

- Універсальний еспандер - ідеальний тренажер для домашнього тренажерного залу! Він поставляється з сумкою для перенесення, що дозволяє вам займатися будь-коли та будь-де. Ви можете використовувати стрічки опору з ремінцями для щиколоток та кріпленням для дверей для тренувань.

Еспандери можна залучити для більш ефективних підтягувань на турніку та віджимань на брусах, а також при розминці або розтяжці після силових навантажень, а також у період реабілітації після травм.


  • Країна Реєстрації Чехія
  • Бренд Power System
  • Виготовлено 2021
  • Термін придатності не обмежений

Набір еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Expander Set купити по які завищеною вартістю 1 313 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Многофункциональные эспандеры таких брендів, як наприклад: Power System в каталозі Терра Спорт
Набір еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Expander Set Набір еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Expander Set - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Expander Set"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно планували зайнятися фігурою? Набір еспандерів Power System PS-4098 Ultimate Expander Set буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » знайдеться все, що Вам знадобиться. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя , Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя і Гумка для підтягувань (стрічка опору) Power Bands синя від знаменитих світових виробників 2733 Ви зможете побачити в нашій категорії Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн