Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack Fourelements 260 мл

КОД ТОВАРУ: 81532
  • Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack Fourelements 260 мл
  • Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack Fourelements 260 мл - Фото №2
Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack Fourelements 260 мл
Комплект: 1 зелений стакан, 1 червоний стакан, 1 зелений стакан, 1 помаранчевий стакан. Матеріал: TPE (термоеластопласт), PP (поліпропілен). Розмір склянки: 100х75х75 мм. Вага склянки: 54 м Обсяг склянки: 260 мл.
Light My Fire
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
475 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 63 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Поліпропілен
АРТИКУЛ
LMF 42398815
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір з чотирьох складних склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack - ідеальний варіант для туризму або пікніка. Обсяг кожного склянки - 260 мл, а його вага всього 54 г, що робить стакан зручним і легким при транспортуванні. Головною особливістю склянки є його нижня еластична частина, яку можна запакувати в пластиковий верх, що значно зменшує займаний обсяг.
Склянки щільно закриваються якісної кришкою, що зберігає рідину теплою на тривалий час, а також зберігає склянки від потрапляння бруду або протікання. Є можливість скласти стакан вдвічі, тоді вийде стопка. У кожного склянки є поїлка і мірна шкала. Склянки дозволяється використовувати в мікрохвильовці і мити в посудомийній машині.

Особливості набору:
- стакан складається (можна зробити стопку);
- обсяг кожного склянки - 260 мл;
- кожну склянку володіє еластичною нижньою частиною;
- кришки з поїлки;
- легко чиститься;
- придатний для користування в мікрохвильовці;
- не входить Бісфенол-А.

Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack - поєднання зручності і стилю!

Характеристики:
Комплект: 1 зелений стакан, 1 червоний стакан, 1 зелений стакан, 1 помаранчевий стакан.
Матеріал: TPE (термоеластопласт), PP (поліпропілен).
Розмір склянки: 100 x 75x75 мм.
Вага склянки: 54 м
Обсяг склянки: 260 мл.

Виробник: Light My Fire (Швеція).
Light My Fire - компанія, заснована в Швеції і з 2000 року займається випуском продукції для активного відпочинку: в місті, на дачі, в походах, в умовах дикої природи. Девіз Light My Fire: «Ми продаємо вогонь» повністю виправдовує себе, адже сьогодні бренд - один з кращих по виробництву кресало. Компанія є власником права на використання спеціального сорту пластмаси, який відрізняється підвищеною міцністю: може витримувати високі температури (до 109 градусів) і не деформується. Зараз туристичної продукцією марки Light My Fire користуються в понад 20 країнах світу.


Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack Fourelements 260 мл підібрати і купити за реальною ціною 475 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Кружки для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: Light My Fire в електронному магазині Terra Sport
Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack Fourelements 260 мл Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack Fourelements 260 мл - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack Fourelements 260 мл"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гуртки для кемпінгу

Давно хочете зайнятися фігурою? Набір склянок Light My Fire Pack-up-Cup 4 pack Fourelements 260 мл допоможе почати легко. В « Гуртки для кемпінгу » є все, що Вам знадобиться. Гуртки для кемпінгу обрадує Вас своєю надійністю. Чашка-хамелеон Заправка CDRep (FO-123955) - чорна, 0,3 л , Чашка-хамелеон Заправка CDRep (FO-123955) - чорна, 0,3 л і Чашка-хамелеон Заправка CDRep (FO-123955) - чорна, 0,3 л від кращих світових постачальників 1091 Ви зможете знайти в нашій лінійці Гуртки для кемпінгу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Гуртки для кемпінгу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн