Набір шкільний 7 предметів McNeill Ergo Light 3000 Birdy + подарунок

КОД ТОВАРУ: 77730
  • Набір шкільний 7 предметів McNeill Ergo Light 3000 Birdy + подарунок
  • Набір шкільний 7 предметів McNeill Ergo Light 3000 Birdy + подарунок - Фото №2
Набір шкільний 7 предметів McNeill Ergo Light 3000 Birdy + подарунок
Акція! У подарунок * ви отримуєте пенал з лакування вставкою "Машинки". Особливості ранця: для дівчаток, ортопедичний, міцний, система ортопедичної спинки, сприяє стабілізації правильної ходи, відповідає всім ортопедичним вимогам, наявність великих бічних кишень, відділи для дрібних предметів, карабін для ключів, система відбивачів, жорстке пластикове дно, м'яка зручна ручка, м'які лямки, наявність регулюючої пряжки на лямках, пошитий з водонепроникної тканини, жорсткий каркас, гарантована стійкість фарби / стабільність форми. Ранець комплектується такими предметами: фляга 0,3л, бутербродница 12,5х9,5х5 см, сумка для взуття (щільний матеріал, таслан водонепроникний, утолщенное дно, бокова кишеня) 39х36х5 см, пенал з наповненням (22 предмета: 16 цв.карандашей Faber- Castell, 2 ч / г олівця Faber-Castell, точилка, ластик, лінійка, кутник-траспортується.) 13х20х3,5см, пенал-косметичка без наповнення. Вага: 1,2 кг. Розмір: 33х30х20 см. Об'єм: 18,5 л. Матеріал: поліестер. Колекція: 2013 рік.
McNeill
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Малиновий
Обсяг, л
20
Рекомендовано
для дівчаток
АРТИКУЛ
9575113000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Акція! У подарунок ви отримуєте блокнот дитячий з замком, дизайн в асортименті, 48 аркушів.

Набір шкільний McNeill Ergo Light 3000 Birdy повністю відповідає всім ортопедичним і екологічним вимогам, що пред'являються до товарів, що випускаються для школярів. Цей ранець сертифікований в ортопедичних центрах Німеччини. Застосована в ньому система "легкий крок" стабілізує правильну ходу і розподіл рівномірного навантаження на поставу дитини. Завдяки спеціальній системі ортопедичної спинки навантаження на хребет дитини при носінні ранців McNeill на 30% менше ніж при носінні інших ранців, що особливо важливо для профілактики порушення постави і викривлення хребта (яка часто спостерігається у дітей молодшого шкільного віку).


Набір шкільний McNeill Ergo Light 3000 Birdy має низку безсумнівних переваг, що відрізняють його від більш простих моделей: наявність великих бічних кишень / відділи для дрібних предметів / наявність карабіна для ключів / наявність системи відбивачів (спереду, на боках, на лямках) / жорстке дно з міцного пластику (ранець можна ставити на мокру або брудну поверхню) / практична засувка / м'яка і зручна ручка портфеля / лямки обтягнуті додатковим шаром м'якого матеріалу / регулююча пряжка на лямках / тканина ранця водонепроникна / обтічні кути / спеціальний жорсткий каркас, що підтримує форму ранця.

Особливості ранця:

- для дівчаток;
- ортопедичний;
- міцний;
- система ортопедичної спинки;
- сприяє стабілізації правильної ходи;
- відповідає всім ортопедичним вимогам;
- наявність великих бічних кишень;
- відділи для дрібних предметів;
- карабін для ключів;
- система відбивачів;
- жорстке пластикове дно;
- м'яка зручна ручка;
- м'які лямки;
- наявність регулюючої пряжки на лямках;
- пошитий з водонепроникної тканини;
- жорсткий каркас;
- гарантована стійкість фарби / стабільність форми.

Набір шкільний McNeill Caro Gekko Pink - гарантія високої якості і комфорту!

Характеристики:
Вага: 1,2 кг.
Розмір: 33х30х20 см.
Обсяг: 20,5 л.
Матеріал: поліестер.
Колекція: 2013 рік.

Ранець комплектується такими предметами:
Фляга 0,3л.

Бутербродница 12,5х9,5х5 см.
Сумка для взуття (щільний матеріал, таслан водонепроникний, утолщенное дно, бокова кишеня) 39х36х5 см.
Пенал з наповненням (22 предмета: 16 кольорових олівців Faber-Castell, 2 ч / г олівця Faber-Castell, точилка, ластик, лінійка, кутник-траспортується) 13х20х3,5 см.
Пенал-косметичка без наповнення.
CD-holder.

Виробник: McNeill (Німеччина).

Цей виробник відомий продукцією високої якості, що випускається на двох німецьких підприємствах в Гесенне і Бранденбурзі. Вся продукція, що відноситься до високого цінового сегменту, відповідає вимогам батьків, що приділяють увагу здоров'ю і вихованню своїх дітей. З 1975 року ТМ вийшла на міжнародний рівень торгівлі та є лідером ринку Європи по ранців з часткою понад 30%.


Набір шкільний 7 предметів McNeill Ergo Light 3000 Birdy + подарунок купити за вигідною ціною 0 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Детские рюкзаки, портфели таких виробників, як наприклад: McNeill в магазині terrasport.ua
Набір шкільний 7 предметів McNeill Ergo Light 3000 Birdy + подарунок Набір шкільний 7 предметів McNeill Ergo Light 3000 Birdy + подарунок - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір шкільний 7 предметів McNeill Ergo Light 3000 Birdy + подарунок"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір шкільний 7 предметів McNeill Ergo Light 3000 Birdy + подарунок буде Вашим першим кроком. В « Дитячі рюкзаки, портфелі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі рюкзаки, портфелі здивує Вас своєю якістю. Сумка дитяча Fancy "Кішечка" , Сумка дитяча Fancy "Кішечка" і Сумка дитяча Fancy "Кішечка" від знаменитих світових виробників 1163 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі рюкзаки, портфелі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дитячі рюкзаки, портфелі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн