Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack пурпурний / блакитний

КОД ТОВАРУ: 81516
  • Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack пурпурний / блакитний
  • Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack пурпурний / блакитний - Фото №2
Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack пурпурний / блакитний
Комплект: контейнер для зберігання їжі - 2 шт. по 320 мл + 2 кришки. Тип: набір посуду. Матеріал: поліпропілен. Вага: 57 р Розмір: 168x70x50. Колір: пурпурний / блакитний.
Light My Fire
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
231 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 31 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
LMF 40414513
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

У будь-який похід, в поїздку за місто, на пляж ми шукаємо зручну посуд, в яку можна було б покласти їжу. Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack - практична і зручна посуд, перевагами якої є, по-перше, безпеку (кришки щільно закриваються, так що ви можете не турбуватися про те, що їжа забруднить вашу сумку), по-друге, екологічність (зроблено з хімічно чистого харчового пластику, що забезпечує набору стійкість при ударах від падіння і здатність не тонути у воді), по-третє, контейнери мають овальну форму і закриваються різнокольоровими кришками.
Контейнери SnapBox - водонепроникні, так що ви можете покласти них, що завгодно, щоб захистити цінні речі від дощу. Кришки коробок мають різні поєднання кольорів, що додає дизайну посуду ще більшої оригінальності.

Особливості набору:
- обсяг на 320 мл;
- овальна форма контейнерів;
- універсальна посуд, яка проста у використанні;
- відсутній запах і присмак пластмаси;
- можна мити в посудомийній машині;
- дозволяється використовувати в мікрохвильовій печі;
- посуд водонепроникна;
- не тоне у воді;
- є можливість вкладання однієї коробки в іншу.

Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack - поєднання зручності і стилю!

Характеристики:
Комплект: контейнер для зберігання їжі - 2 шт. по 150 мл + 2 кришки.
Тип: набір посуду.
Матеріал: поліпропілен.
Вага: 38 р
Розмір: 101x101x40.
Колір: пурпурний / блакитний.

Виробник: Light My Fire (Швеція).
Light My Fire - компанія, заснована в Швеції і з 2000 року займається випуском продукції для активного відпочинку: в місті, на дачі, в походах, в умовах дикої природи. Девіз Light My Fire: «Ми продаємо вогонь» повністю виправдовує себе, адже сьогодні бренд - один з кращих по виробництву кресало. Компанія є власником права на використання спеціального сорту пластмаси, який відрізняється підвищеною міцністю: може витримувати високі температури (до 109 градусів) і не деформується. Зараз туристичної продукцією марки Light My Fire користуються в понад 20 країнах світу.


Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack пурпурний / блакитний купити за вигідною ціною 231 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Ланчбоксы и наборы для ланча таких торгових марок, як наприклад: Light My Fire в електронному каталозі Терраспорт
Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack пурпурний / блакитний Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack пурпурний / блакитний - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack пурпурний / блакитний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ланчбокси і набори для ланча

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір посуду Light My Fire SnapBox Oval 2-pack пурпурний / блакитний буде Вашим першим кроком. В « Ланчбокси і набори для ланча » є все, що необхідно спортсмену. Ланчбокси і набори для ланча здивує Вас своєю якістю. Ланчбокс Trangia Mess Tin 309R Large c красной ручкой, 1,3 л (500309) , Ланчбокс Trangia Mess Tin 309R Large c красной ручкой, 1,3 л (500309) і Ланчбокс Trangia Mess Tin 309R Large c красной ручкой, 1,3 л (500309) від знаменитих світових виробників 3854 Ви знайдете в нашому розділі Ланчбокси і набори для ланча . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ланчбокси і набори для ланча . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн