Набір ігор 6 в 1: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти

КОД ТОВАРУ: 79091
  • Набір ігор 6 в 1: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти
  • Набір ігор 6 в 1: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти - Фото №2
Набір ігор 6 в 1: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти
Особливості набору: стильний дизайн, компактність, практичність, кейс для зберігання стилізований під гральну кістку, прекрасний подарунок. Комплект: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти, стильний кейс. Розмір: 17х17х17 см. Колір: чорний, білий.
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 165 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 156 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
DBT16104
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір 6 ігор: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти DBT16104 дозволить вам добре провести час в дорозі або вдома в колі гостей. Стильний дизайн цього набору, висока якість гральних кісток, карт, шашок будуть радувати вас не один рік. Цей набір стане прекрасним подарунком.


Набір 6 ігор: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти DBT16104 займає в складеному вигляді дуже мало місця і його з легкістю можна брати в будь-яку подорож. Розмір набору в складеному вигляді становить 16х16х16 см.


Особливості набору:
- стильний дизайн;
- компактність;
- практичність;
- кейс для зберігання стилізований під гральну кістку;
- прекрасний подарунок.


Характеристики:
Комплект: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти, стильний кейс.
Розмір: 16х16х16 см.
Колір: чорний, білий.


Виробник: Гонконг.


Набір ігор 6 в 1: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти вибрати за доступною вартості 1 165 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Наборы настольных игр таких брендів, як наприклад: в каталозі магазина Terrasport
Набір ігор 6 в 1: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти Набір ігор 6 в 1: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігор 6 в 1: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори настільних ігор

Давно хотіли зайнятися спортом? Набір ігор 6 в 1: шахи, шашки, нарди, доміно, кістки, карти - це Ваш перший крок. В « Набори настільних ігор » є все, що знадобиться спортсмену. Набори настільних ігор здивує Вас своєю оригінальністю. Набір настільних ігор 3 в 1 (шахи, шашки, нарди) IG-4020 , Набір настільних ігор 3 в 1 (шахи, шашки, нарди) IG-4020 і Набір настільних ігор 3 в 1 (шахи, шашки, нарди) IG-4020 від кращих світових виробників 166 Ви можете знайти в нашій категорії Набори настільних ігор . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Набори настільних ігор . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн