Набір ігор 6 в 1: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки

КОД ТОВАРУ: 79090
  • Набір ігор 6 в 1: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки
  • Набір ігор 6 в 1: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки - Фото №2
Набір ігор 6 в 1: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки
Особливості набору: компактний, комплектується зручним ящиком для зберігання, гарна якість аксесуарів, послужить прекрасним подарунком, незамінний в дорозі, стильний. Розмір в складеному вигляді: 26,7х15,8х4,7 см. Комплектація: колода карт, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки.
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 093 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 146 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
MUT06004
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір 6 ігор: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки MUT06004 включає в себе всі найпопулярніші настільні ігри, які стануть в нагоді в будь-якій компанії. Всі аксесуари зроблені з якісний матеріалів, які гарантують їм довговічність. Набір комплектується симпатичним скринькою, в якому предметів кожної гри відведено своє місце. В такому шухлядці все ігрові аксесуари будуть збережені в порядку. Цей набір стане в нагоді вам в подорожах.


Набір 6 ігор: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки MUT06004 займає дуже мало місця, не б'ється, відрізняється легкістю і компактністю. Він стане в нагоді вам вдома, на дачі, в дорозі. Крім усього, він може стати відмінним подарунком.


Особливості набору:
- компактний;
- комплектується зручним ящиком для зберігання;
- гарна якість аксесуарів;
- послужить прекрасним подарунком;
- незамінний в дорозі;
- стильний.


Набір 6 ігор: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки MUT06004 - якість, зручність, стиль!


Характеристики:

Розмір в складеному вигляді: 26,7х15,8х4,7 см.

Комплектація: колода карт, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки.


Виробник: Гонконг.


Набір ігор 6 в 1: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки купити за вигідною ціною 1 093 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Наборы настольных игр таких виробників, як наприклад: в магазині terrasport.ua
Набір ігор 6 в 1: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки Набір ігор 6 в 1: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігор 6 в 1: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори настільних ігор

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір ігор 6 в 1: карти, шахи, шашки, нарди, доміно, кістки буде Вашим першим кроком. В « Набори настільних ігор » є все, що необхідно спортсмену. Набори настільних ігор здивує Вас своєю якістю. Набір настільних ігор 3 в 1 (шахи, шашки, нарди дерев'яні) W7722, 29х29 см , Набір настільних ігор 3 в 1 (шахи, шашки, нарди дерев'яні) W7722, 29х29 см і Набір настільних ігор 3 в 1 (шахи, шашки, нарди дерев'яні) W7722, 29х29 см від знаменитих світових виробників 166 Ви знайдете в нашому розділі Набори настільних ігор . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Набори настільних ігор . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн