Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q

КОД ТОВАРУ: 154110
  • Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q
  • Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q - Фото №2
Набір для занять мозаїкою Quercetti
Тип набору: розвиває. Для дітей: старше 1 року. У комплекті: фішки (48 шт.), Дошка, 5 шаблонів. Розміри коробки: 27х21х см. Колір: різнокольоровий.
Quercetti
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
399 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
4200-Q
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q - один з кращих для розвиваючих ігор з малюками старше 1 року. Він складається з 48 великих різнокольорових фішок круглої форми. Саме з них малюк зможе скласти зображення, підказує йому шаблоном. У наборі 5 таких шаблонів, малюнок яких цікавий, простий і барвистий і тематично пов'язаний з відомим мультяшним героєм Minnie. Дитині буде насправді дуже цікаво вибирати фішки відповідно до кольору малюнка. Складання мозаїки за допомогою цих великих барвистих фішок сприяють розвитку дрібної моторики пальців, що неодмінно прискорить розумовий і творчий розвиток малюка.
Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q упакований в яскраву подарункову коробку. Розміри дошки для складання мозаїки: 27х21х см. В комплекті: фішки (48 шт.), Дошка, 5 шаблонів.

Особливості набору:
- для розвиваючих занять з дітьми старше 1 року;
- в наборі: фішки, трафарети, дошка для складання мозаїки;
- дуже барвисті фішки;
- упакований в яскраву подарункову коробку.

Характеристики:
Тип набору: розвиває.
Для дітей: старше 1 року.
У комплекті: фішки (48 шт.), Дошка, 5 шаблонів.
Розміри дошки: 27х21х см.
Колір: різнокольоровий.

Виробник: Quercetti (Італія).
Quercetti - відомий італійський виробник дитячих ігрових наборів і мозаїки, призначених для розвиваючих ігор з дітьми старше 1 року. Вся продукція, що випускається повністю відповідає своєму призначенню і користується широкою популярністю серед батьків, зацікавлених в гармонійному розвитку своїх малюків.




Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q купити за вигідною ціною 399 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Наборы для творчества таких виробників, як наприклад: Quercetti в магазині terrasport.ua
Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для занять мозаїкою Quercetti "Minnie" 4200-Q буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » є все, що необхідно спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. Ігровий набір Dave Toy Poppy Jewel для виготовлення прикрас 500 деталей , Ігровий набір Dave Toy Poppy Jewel для виготовлення прикрас 500 деталей і Ігровий набір Dave Toy Poppy Jewel для виготовлення прикрас 500 деталей від знаменитих світових виробників 2287 Ви знайдете в нашому розділі Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн