Набір для занять мозаїкою Quercetti 0954-Q

КОД ТОВАРУ: 154121
  • Набір для занять мозаїкою Quercetti 0954-Q
  • Набір для занять мозаїкою Quercetti 0954-Q - Фото №2
Набір для занять мозаїкою Quercetti 0954-Q
Тип набору: розвиває. Для дітей: старше 4-х років. У комплекті: фішки (300 шт.), Дошка. Форма фішок: квадратна, трикутна. Розмір дошки: 28х20 см. Колір: різнокольоровий.
Quercetti
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
399 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
0954-Q
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для занять мозаїкою переносний Quercetti 0954-Q розроблений для розвиваючих ігор з дітьми старше 4-х років. Він складається з 300 різнокольорових фішок квадратної і трикутної форми, що дозволяють скласти барвисту забавну картинку по одному з шаблонів, зазначених на упаковці або придуманих самостійно. Будь-якому дитині буде дійсно дуже цікаво вибирати фішки певного кольору, що збігається з картинкою (шаблон). Складання мозаїки за допомогою цих барвистих фішок сприяють розвитку дрібної моторики пальців, що неодмінно прискорить розумовий і творчий розвиток дитини.
Набір для занять мозаїкою переносний Quercetti 0954-Q упакований в яскраву подарункову коробку. Дошка для викладання мозаїки комплектується зручним кейсом з ручкою. У комплекті: фішки (300 шт.) Квадратної і трикутної форми, дошка розміром 28х20 см.

Особливості набору:
- для розвиваючих занять з дітьми старше 4-х років;
- в наборі: фішки, дошка для складання мозаїки;
- дуже барвисті великі фішки квадратної і трикутної форми;
- упакований в яскраву подарункову коробку з ручкою.

Характеристики:
Тип набору: розвиває.
Для дітей: старше 4-х років.
У комплекті: фішки (300 шт.), Дошка.
Форма фішок: квадратна, трикутна.
Розмір дошки: 28х20 см.
Колір: різнокольоровий.

Виробник: Quercetti (Італія).
Quercetti - відомий італійський виробник дитячих ігрових наборів і мозаїки, призначених для розвиваючих ігор з дітьми старше 1 року. Вся продукція, що випускається повністю відповідає своєму призначенню і користується широкою популярністю серед батьків, зацікавлених в гармонійному розвитку своїх малюків.


Набір для занять мозаїкою Quercetti 0954-Q вибрати за доступною вартості 399 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Наборы для творчества таких брендів, як наприклад: Quercetti в каталозі магазина Terrasport
Набір для занять мозаїкою Quercetti 0954-Q Набір для занять мозаїкою Quercetti 0954-Q - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для занять мозаїкою Quercetti 0954-Q"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно хотіли зайнятися спортом? Набір для занять мозаїкою Quercetti 0954-Q - це Ваш перший крок. В « Набори для творчості » є все, що знадобиться спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю оригінальністю. Набір для творчості Magic 3D дошка для малювання Казковий патруль (946299056) , Набір для творчості Magic 3D дошка для малювання Казковий патруль (946299056) і Набір для творчості Magic 3D дошка для малювання Казковий патруль (946299056) від кращих світових виробників 2287 Ви можете знайти в нашій категорії Набори для творчості . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Набори для творчості . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн