Набір для творчості Ses My first "Водні малюнки"

КОД ТОВАРУ: 154164
  • Набір для творчості Ses My first "Водні малюнки"
Набір для творчості Ses My first
Тип: набір. Вид: для творчості. Вік: від 1 року. Упаковка: 4х20х30 см. Комплектація: 4 картки, пензлик. Особливості набору: для хлопчиків і дівчаток; від дванадцяти місяців; високоякісні, безпечні матеріали; багаторазове прикрашення карток.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
325 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
14421S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для творчості Ses My first Водні малюнки призначений для дітей від дванадцяти місяців. Для створення цікавої картинки, дитині не знадобляться фарби, необхідно всього лише набрати стаканчик води і за допомогою пензлика прикрасити будь-яку вподобану картку, якою укомплектований набір. Через деякий час, малюнок на полотні зникає, що дає можливість його неодноразово використання.

Особливості набору:

- для хлопчиків і дівчаток;

- від дванадцяти місяців;

- високоякісні, безпечні матеріали;

- багаторазове прикрашення карток.

Характеристики:

Тип: набір;

Вид: для творчості;

Вік: від 1 року;

Упаковка: 4х20х30 см;

Комплектація: 4 картки, пензлик.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять шкідливих для організму речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.


Набір для творчості Ses My first "Водні малюнки" купити по які завищеною вартістю 325 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Наборы для творчества таких брендів, як наприклад: Ses в каталозі Терра Спорт
Набір для творчості Ses My first "Водні малюнки"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для творчості Ses My first "Водні малюнки""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для творчості Ses My first "Водні малюнки" буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » знайдеться все, що Вам знадобиться. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. 3D-ручка преміум класу Penobon P61 Blue (164638087) , 3D-ручка преміум класу Penobon P61 Blue (164638087) і 3D-ручка преміум класу Penobon P61 Blue (164638087) від знаменитих світових виробників 2287 Ви зможете побачити в нашій категорії Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн