Набір для творчості Sands Alive "Русалочка Мерлія і Друзі" 25070-SA

КОД ТОВАРУ: 154124
  • Набір для творчості Sands Alive "Русалочка Мерлія і Друзі" 25070-SA
  • Набір для творчості Sands Alive "Русалочка Мерлія і Друзі" 25070-SA - Фото №2
Набір для творчості Sands Alive
Тип: набір для творчості. Вік: від трьох років. Комплектація: міні-пісочниця, форми, ролики, преси, картинка-фон, наклейки. Кількість піску: 907 гр. Вага набору: 1,78 кг. Упаковка: 7,8х26,7х32,5 см. Особливості набору: міні-пісочниця з двох секцій; якісний кінетичний пісок для ліплення; форми та валики для створення будинків, замків, фігур; допомагає розкрити творчий потенціал дитини; розвиває моторику, образне, логічне і просторове мислення; безпечні матеріали; яскравий дизайн.
Sands Alive!
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
500 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
25070-SA
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для творчості Sands Alive "Русалочка Мерлія і Друзі" 25070-SA створений для дітей від трьох років з якісних і безпечних матеріалів. Сприяє розвитку моторики, образного, логічного і просторового мислення. Укомплектований масою цікавих аксесуарів, які допоможуть дитині створювати зі штучного піску різні замки, будинки, забавні фігурки. Особливістю представленого в наборі матеріалу для ліплення, є те що від має приємну на дотик текстуру, не липне до рук, не має запаху, легко набуває необхідну форму.

Особливості набору:

- міні-пісочниця з двох секцій;

- якісний кінетичний пісок для ліплення;

- форми і валики для створення будинків, замків, фігур;

- допомагає розкрити творчий потенціал дитини;

- розвиває моторику, образне, логічне і просторове мислення;

- безпечні матеріали;

- яскравий дизайн.

Характеристики:

Тип: набір для творчості;

Вік: від трьох років;

Комплектація: міні-пісочниця, форми, ролики, преси, картинка-фон, наклейки;

Кількість піску: 907 гр;

Вага набору: 1,78 кг;

Упаковка: 7,8х26,7х32,5 см.

Виробник: Sands Alive (Корея).

Бренд виробляє великий асортимент товарів для дітей. Особливе місце в розмаїтті продукції компанії займають набори для творчості, спрямовані на розвиток багатьох корисних і потрібних якостей у дитини, а також його творчого потенціалу. Товари Sands Alive виготовляються з високоякісних матеріалів, які безпечні для дітей.


Набір для творчості Sands Alive "Русалочка Мерлія і Друзі" 25070-SA купити по які завищеною вартістю 500 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Наборы для творчества таких брендів, як наприклад: Sands Alive! в каталозі Терра Спорт
Набір для творчості Sands Alive "Русалочка Мерлія і Друзі" 25070-SA Набір для творчості Sands Alive "Русалочка Мерлія і Друзі" 25070-SA - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для творчості Sands Alive "Русалочка Мерлія і Друзі" 25070-SA"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для творчості Sands Alive "Русалочка Мерлія і Друзі" 25070-SA буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » знайдеться все, що Вам знадобиться. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. 3D-ручка преміум класу Penobon P61 Blue (164638087) , 3D-ручка преміум класу Penobon P61 Blue (164638087) і 3D-ручка преміум класу Penobon P61 Blue (164638087) від знаменитих світових виробників 2287 Ви зможете побачити в нашій категорії Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн