Набір для тренувань Live Up Training Set (2 ручних еспандера, скакалка, еспандер з ручками, пляшка, рушник)

КОД ТОВАРУ: 103852
  • Набір для тренувань Live Up Training Set (2 ручних еспандера, скакалка, еспандер з ручками, пляшка, рушник)
Набір для тренувань Live Up Training Set (2 ручних еспандера, скакалка, еспандер з ручками, пляшка, рушник)
Тип: набір для тренувань. Що становить: 2 ручних еспандера, скакалка, еспандер з ручками, пляшка, рушник. Додатково: мішок-рюкзак. Сірий колір.
Live Up
КУПИТИ
786 грн
ЦІНА: 552 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
LS3513
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для тренувань Live Up Training Set - чудовий варіант для тих, хто любить спорт і прагне до красивої фігури. Включені різні види інвентарю, які допоможуть разорется і попрацювати над вашим тілом. Перед виконанням комплексу вправ, використовуйте мотузяну скакалку. Безумовно, це кращий кардиотренажер, який сприяє схудненню. За рахунок еспандера з ручками ви зможете гарненько попрацювати над м'язами рук і грудної клітини. Потім, попрацювати ще й з ручним еспандером, який сприяє поліпшенню результату в області рук. У наборі ще є пластикова пляшка і невеликий рушник. Якщо ви хочете задіяти й інші частини тіла, необхідно окремо купити те, що цікаво, оскільки в цьому наборі акцент йде на руки і грудну клітку.

особливості:
- в наборі передбачені пляшечка і Рушничок;
- навантаження розрахована на руки і грудний відділ.

Набір для тренувань Live Up Training Set - займайтеся спортом, не виходячи з дому.

Характеристики:
Тип: набір для тренувань;
Що становить: 2 ручних еспандера, скакалка, еспандер з ручками, пляшка, рушник;
Додатково: мішок-рюкзак;
Колір: сірий.

Виробник: Live Up (Китай). Найбільша компанія, яка має близько 50 розповсюджувачів у всьому світі. Займаються виготовленням якісного спортивного інвентарю та супутніми аксесуарами.


Набір для тренувань Live Up Training Set (2 ручних еспандера, скакалка, еспандер з ручками, пляшка, рушник) підібрати і купити за реальною ціною 552 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Подарки на 8 марта таких торгових марок, як наприклад: Live Up в електронному магазині Terra Sport
Набір для тренувань Live Up Training Set (2 ручних еспандера, скакалка, еспандер з ручками, пляшка, рушник)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для тренувань Live Up Training Set (2 ручних еспандера, скакалка, еспандер з ручками, пляшка, рушник)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на 8 березня

Давно хочете зайнятися фігурою? Набір для тренувань Live Up Training Set (2 ручних еспандера, скакалка, еспандер з ручками, пляшка, рушник) допоможе почати легко. В « Подарунки на 8 березня » є все, що Вам знадобиться. Подарунки на 8 березня обрадує Вас своєю надійністю. Тапочки домашні CDRep Єдиноріг Фіолетовий (FO-123685), р / р 35-40 , Тапочки домашні CDRep Єдиноріг Фіолетовий (FO-123685), р / р 35-40 і Тапочки домашні CDRep Єдиноріг Фіолетовий (FO-123685), р / р 35-40 від кращих світових постачальників 3538 Ви зможете знайти в нашій лінійці Подарунки на 8 березня . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Подарунки на 8 березня . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн