Набір для тренувань Live Up Training Kit

КОД ТОВАРУ: 104016
  • Набір для тренувань Live Up Training Kit
Набір для тренувань Live Up Training Kit
Набір включає: еспандер довжиною 2,4 м з карабінами; 2 регульованих поясних ременя з кріпленнями для карабінів; мішечок на затягуванні. Матеріал: латекс (latex), поліпропілен (PP), неопрен (neoprene).
Live Up
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 364 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 316 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Набори
Рівень жорсткості
Середній
АРТИКУЛ
LS3677
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для тренувань Live Up Training Kit призначений для використання двома людьми, або ж замість другої людини повинен бути кріплення / жердину, на який можна надіти поясний ремінь. Такий набір забезпечить вам повноцінну силове тренування в домашніх умовах, в спортивному залі і навіть під час подорожі. У складеному вигляді все це не займає багато місця і легко транспортується.
Набір для тренувань Live Up Training Kit включає в себе: еспандер довжиною 2,4 м з карабінами, 2 регульованих поясних ременя з кріпленнями для карабінів, мішечок на затягуванні. Набір простий у використанні і не вимагає спеціальних навичок. На пояса одного і іншого людини надягають поясні ремені, до яких за допомогою карабінів кріпиться еспандер. Потім можна виконувати різні силові вправи опору - наприклад, бігти в різні боки або робити нахили. При цьому тренажер забезпечує різноманітність вправ в залежності від місця прикріплення еспандера до ременя або довжини еспандера. Друга людина при цьому може виконувати як статичну функцію, будучи кріпленням для карабінів, а може і сам виконувати вправи.

Особливості комплекту:
- для домашніх силових тренувань;
- включає все необхідне для силових тренувань;
- по ефективності замінює кілька тренажерів;
- простий у використанні;
- в складеному вигляді - компактний;
- пошитий з якісних міцних матеріалів;
- комплектується транспортировочной сумочкою на стягуванні.

Набір для тренувань Live Up Training Kit - для ефективних силових тренувань!

Характеристики:
Набір включає:
еспандер довжиною 2,4 м з карабінами;
2 регульованих поясних ременя з кріпленнями для карабінів;
мішечок на затягуванні.
Матеріал: латекс (latex), поліпропілен (PP), неопрен (neoprene).

Виробник: Live Up (Китай).
Спортивні товари цього виробника поєднують в собі високу якість, симпатичний дизайн і невисоку вартість, орієнтовану на купівельну можливість великого кола споживачів.


Набір для тренувань Live Up Training Kit купити за вигідною ціною 2 364 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Live Up в електронному каталозі Терраспорт
Набір для тренувань Live Up Training Kit

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для тренувань Live Up Training Kit"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для тренувань Live Up Training Kit буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер силовий багатофункціональний Pro Supra FB-3018 , Еспандер силовий багатофункціональний Pro Supra FB-3018 і Еспандер силовий багатофункціональний Pro Supra FB-3018 від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн