Набір для створення гігантських мильних бульбашок Ses Мега

КОД ТОВАРУ: 154127
  • Набір для створення гігантських мильних бульбашок Ses Мега
Набір для створення гігантських мильних бульбашок Ses Мега
Тип: набір. Вид: для створення мильних бульбашок. Обсяг мильної рідини: 200 мл. Вага набору: 330 гр. Комплектація: мильний розчин, інструменти. Особливості набору: безпечні матеріали; якісні інгредієнти; не містить токсичних речовин.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
225 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
02251S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для створення гігантських мильних бульбашок Ses Мега принесе дітям масу позитивних емоцій і гарного настрою. Завдяки даній моделі малюк зможе влаштувати своє власне шоу. У наборі є мильна рідина і спеціальні палички, які необхідно опустити в розчин, а потім не поспішаючи розтягнути. У міру розтягування паличок буде рости мильна бульбашка.

Особливості набору:

- безпечні матеріали;

- якісні інгредієнти;

- не містить токсичних речовин.

Характеристики:

Тип: набір;

Вид: для створення мильних бульбашок;

Обсяг мильної рідини: 200 мл;

Вага набору: 330 гр;

Комплектація: мильний розчин, інструменти.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять шкідливих для організму речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.


Набір для створення гігантських мильних бульбашок Ses Мега купити за вигідною ціною 225 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Наборы для творчества таких торгових марок, як наприклад: Ses в онлайн магазині Терра Спорт
Набір для створення гігантських мильних бульбашок Ses Мега

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для створення гігантських мильних бульбашок Ses Мега"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для створення гігантських мильних бульбашок Ses Мега буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » є все, що необхідно спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. Набір для занять мозаїкою Геометрія Максі Quercetti 4160-Q , Набір для занять мозаїкою Геометрія Максі Quercetti 4160-Q і Набір для занять мозаїкою Геометрія Максі Quercetti 4160-Q від знаменитих світових виробників 2287 Ви знайдете в нашому розділі Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн