Набір для сквошу Head AFT Discovery Graphite Comp. Pack

КОД ТОВАРУ: 24119
  • Набір для сквошу Head AFT Discovery Graphite Comp. Pack
Набір для сквошу Head AFT Discovery Graphite Comp. Pack
Особливості набору: всі необхідні аксесуари для гри в сквош, якісна ракетка спортивного класу, м'ячі міжнародного стандарту, зручні прозорі окуляри.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
825 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 110 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
86613
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для сквошу Head AFT Discovery Graphite Comp. Pack - цей набір стане відмінним вибором для новачків, які прийняли рішення спробувати себе в сквош. Тут ви знайдете все необхідне для початку, а саме: якісна ракетка з композиту графіту, два м'ячі Championship (дві жовті точки) і прозорі окуляри для гри.
Ракетка Head з набору відрізняється ідеальним вагою для більш швидких і потужних ударів. Форма ракетки і площа струнної поверхні зробить вашу гру ще комфортніше і приємніше. Окуляри служать для надійного захисту Ваших очей під час гри і є обов'язковим атрибутом.

Особливості набору:
- всі необхідні аксесуари для гри в сквош;
- якісна ракетка спортивного класу;
- м'ячі міжнародного стандарту;
- зручні прозорі окуляри.

Набір для сквошу Head AFT Discovery Graphite Comp. Pack - Ваш перший крок до перемог!

Характеристики ракетки:
Матеріал:
композит графіту.
Вага: 190 г.
Площа струнної поверхні: 485 мм 2.
Баланс: 305 мм.
Колір: червоний / білий.

Комплектація:
- ракетка;
- два м'ячі Championship;
- окуляри для гри.

Виробник: Head (Австрія).
Компанія Head, заснована в 1950 році Говардом Хедом, спочатку спеціалізувалася на виготовленні високотехнологічних лиж, і лише через деякий час у виробництві з'явилися тенісні ракетки та аксесуари для тенісу. У цій області компанія Head досягла величезних успіхів, і сьогодні багато провідних професіоналів грають ракетками даного виробника.

На сьогоднішній день компанія працює в чотирьох напрямках: виготовлення товарів для зимових видів спорту (сноуборди, гірські лижі), інвентар для тенісу, обладнання для підводного плавання і ліцензування.


Набір для сквошу Head AFT Discovery Graphite Comp. Pack підібрати і замовити по які завищеною вартістю 825 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Товары для сквоша таких торгових марок, як наприклад: Head в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір для сквошу Head AFT Discovery Graphite Comp. Pack

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для сквошу Head AFT Discovery Graphite Comp. Pack"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для сквошу Head AFT Discovery Graphite Comp. Pack допоможе на шляху до мети. В « Товари для сквошу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для сквошу обрадує Вас високою якістю. М'ячі для сквошу Rucanor сверхмедленного , М'ячі для сквошу Rucanor сверхмедленного і М'ячі для сквошу Rucanor сверхмедленного від топових світових брендів 3860 Ви зможете побачити в нашій лінійці Товари для сквошу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Товари для сквошу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн