Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout + Tinder Combo червоний

КОД ТОВАРУ: 81359
  • Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout + Tinder Combo червоний
Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout + Tinder Combo червоний
Тип: набір. Стружка: TinderDust SnuffBox. Кресало: Swedish FireSteel Scout. Матеріал: magnesium alloy. Матеріал рукояті: пластик. Температура іскри: 2980 Росія ° C. Кількість ударів 3000.
Light My Fire
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
510 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 68 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
LMF 50503010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

FS Scout + Tinder Combo - набір, призначений для розпалювання вогню в туристичних умовах, який складається з кресала і стружки. Кресало FireSteel Scout - міцна функціональна модель, яка спочатку була розроблена для шведського міністерства оборони.
На будь-якій висоті і при будь-якій погоді дане кресало допоможе вам швидко розпалити вогонь, причому що його вистачає приблизно на 3000 ударів. TinderDust - деревна стружка, яка знаходиться в пластиковому водонепроникному контейнері, що забезпечує її ідеально сухе збереження. Даний набір від марки Light My Fire - незамінний в будь-якому поході.

Особливості набору:
- в комплекті - кресало і стружка;
- ефективний при дощ і сніг;
- відмінно працює на будь-якій висоті;
- 3 000 "чирков";
- іскра - 3 000 градусів;
- володіє зручною пластиковою ручкою.

Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout + Tinder Combo - вогонь, який можна взяти з собою!

Характеристики:
Тип: набір;
Стружка: TinderDust SnuffBox.
Кресало: Swedish FireSteel Scout.
Матеріал: magnesium alloy.
Матеріал рукояті: пластик.
Температура іскри: 2980 Росія ° C.
Кількість ударів 3000.
Додатково: працює в дощову і снігову погоду коли кресало мокре, в комплекті аварійний свисток, може використовуватися в якості аварійного сигналу.

Виробник: Light My Fire (Швеція).
Light My Fire - компанія, заснована в Швеції і з 2000 року займається випуском продукції для активного відпочинку: в місті, на дачі, в походах, в умовах дикої природи. Девіз Light My Fire: «Ми продаємо вогонь» повністю виправдовує себе, адже сьогодні бренд - один з кращих по виробництву кресало. Компанія є власником права на використання спеціального сорту пластмаси, який відрізняється підвищеною міцністю: може витримувати високі температури (до 109 градусів) і не деформується. Зараз туристичної продукцією марки Light My Fire користуються в понад 20 країнах світу.


Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout + Tinder Combo червоний підібрати і замовити по які завищеною вартістю 510 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Принадлежности для розжига таких торгових марок, як наприклад: Light My Fire в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout + Tinder Combo червоний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout + Tinder Combo червоний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Приналежності для розпалювання

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout + Tinder Combo червоний допоможе на шляху до мети. В « Приналежності для розпалювання » є все, що необхідно спортсмену. Приналежності для розпалювання обрадує Вас високою якістю. Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack блакитний , Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack блакитний і Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack блакитний від топових світових брендів 2749 Ви зможете побачити в нашій лінійці Приналежності для розпалювання . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Приналежності для розпалювання . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн