Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 червоне + TinderDust Combo

КОД ТОВАРУ: 81361
  • Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 червоне + TinderDust Combo
Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 червоне + TinderDust Combo
Тип: набір. Стружка: TinderDust SnuffBox. Кресало: Swedish FireSteel Scout. Матеріал: magnesium alloy. Матеріал рукояті: пластик. Температура іскри: 2980 Росія ° C. Кількість ударів: 3000. Колір кресала: червоний.
Light My Fire
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
510 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 68 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
LMF 50593010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Light My Fire FS Scout 2.0 + TinderDust Combo - це набір для розпалювання, що складається з кресала і трісок в банку. Кресало FS Scout Red 2.0 - міцна функціональна модель, яка спочатку була розроблена для армії. На будь-якій висоті і при високій вологості дане кресало допоможе вам швидко розпалити вогонь, причому що його вистачає приблизно на 3000 ударів.
TinderDust Combo - тріски з районів Мексики, які забезпечують яскраво палаюче полум'я і запаковані в пластиковий водонепроникний контейнер (для їх ідеально сухого збереження). Даний набір зручний в транспортуванні і займає мінімум простору в рюкзаку.

Особливості набору:
- в комплекті - кресало і тріски;
- висока ефективність при дощ і сніг;
- 3 000 ударів;
- тріски з натуральної сировини.

Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 + TinderDust Combo - вогонь, який можна взяти з собою!

Характеристики:
Тип: набір.
Стружка: TinderDust SnuffBox.
Кресало: Swedish FireSteel Scout.
Матеріал: magnesium alloy.
Матеріал рукояті: пластик.
Температура іскри: 2980 Росія ° C.
Кількість ударів 3000.
Додатково: працює в дощову і снігову погоду коли кресало мокре, в комплекті аварійний свисток, може використовуватися в якості аварійного сигналу.
Колір кресала: червоний.

Виробник: Light My Fire (Швеція).
Light My Fire - компанія, заснована в Швеції і з 2000 року займається випуском продукції для активного відпочинку: в місті, на дачі, в походах, в умовах дикої природи. Девіз компанії: «Ми продаємо вогонь» повністю виправдовує себе, адже сьогодні бренд - один з кращих по виробництву кресало. Компанія є власником права на використання спеціального сорту пластмаси, який відрізняється підвищеною міцністю: може витримувати високі температури (до 109 градусів) і не деформується. Зараз туристичної продукцією марки Light My Fire користуються в понад 20 країнах світу.


Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 червоне + TinderDust Combo вибрати за доступною вартості 510 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Принадлежности для розжига таких брендів, як наприклад: Light My Fire в каталозі магазина Terrasport
Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 червоне + TinderDust Combo

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 червоне + TinderDust Combo"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Приналежності для розпалювання

Давно хотіли зайнятися спортом? Набір для розпалювання Light My Fire FS Scout 2.0 червоне + TinderDust Combo - це Ваш перший крок. В « Приналежності для розпалювання » є все, що знадобиться спортсмену. Приналежності для розпалювання здивує Вас своєю оригінальністю. Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack помаранчевий , Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack помаранчевий і Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack помаранчевий від кращих світових виробників 2749 Ви можете знайти в нашій категорії Приналежності для розпалювання . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Приналежності для розпалювання . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн