Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley

КОД ТОВАРУ: 39160
  • Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley
  • Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley - Фото №2
  • Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley - Фото №3
  • Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley - Фото №4
  • Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley - Фото №5
Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley
Особливості набору: складається з каструлі і 2 пластикових контейнерів, вентильована кришка, двохпозиційна рукоятка, можна мити в посудомийній машині. Матеріал каструлі: нержавіюча сталь. Матеріал контейнерів: пластик. Обсяг каструлі: 0, 71л.
Stanley
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
865 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 115 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4823082708093
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley стане в нагоді в будь-якому поході або заміській поїздці. Невелика каструля, вироблена з нержавіючої високоякісної сталі, зі зручною вентильованого кришкою, розрахована на використання в похідних умовах. Це довговічна посуд, яка ніколи не буде лежати без діла.
Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley має таку ж високу міцність і надійність, що і вся продукція, вироблена компанією Stanley.

Особливості набору:
- складається з каструлі і 2 пластикових контейнерів;
- вентильована кришка;
- двохпозиційна рукоятка;
- можна мити в посудомийній машині.

Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley - якість і надійність!

Характеристики:
Матеріал каструлі: нержавіюча сталь.
Матеріал контейнерів: пластик.
Обсяг каструлі: 0,71 л.

Виробник: Stanley (США).
Перші вакуумні ємності Stanley були запатентовані в 1913 році в американському місті Грейт Баррингтон відомим американським фізиком Вільямом Стенлі. Вони відразу ж набули неабиякої популярності серед американців, а пізніше і серед європейців. За сто років існування компанії її слоган не змінився, так само як і добротність її продукції: "Купуючи товар Stanley, ви вибираєте високу якість".


Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley купити за вигідною ціною 865 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Наборы посуды для кемпинга таких виробників, як наприклад: Stanley в магазині terrasport.ua
Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley - Фото №2 Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley - Фото №3 Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley - Фото №4 Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори посуду для кемпінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для приготування їжі на газовому пальнику Stanley буде Вашим першим кроком. В « Набори посуду для кемпінгу » є все, що необхідно спортсмену. Набори посуду для кемпінгу здивує Вас своєю якістю. Набір туристичного посуду "Компакт" Кемпінг , Набір туристичного посуду "Компакт" Кемпінг і Набір туристичного посуду "Компакт" Кемпінг від знаменитих світових виробників 1089 Ви знайдете в нашому розділі Набори посуду для кемпінгу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Набори посуду для кемпінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн