Набір для гри в покер в шкіряному кейсі Duke SG3040

КОД ТОВАРУ: 103253
  • Набір для гри в покер в шкіряному кейсі Duke SG3040
Набір для гри в покер в шкіряному кейсі Duke SG3040
Набір для покеру в чорному шкіряному кейсі   стане відмінним подарунком для кожного захопленого гравця. розміри: 21х18,5 см. Матеріал кейса: шкіра. Кількість фішок: 100 штук. Кількість гравців: від 2;
Duke
КУПИТИ
ЦІНА:
1 955 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 261 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
SG3040
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для покеру в чорному шкіряному кейсі стане відмінним подарунком для кожного захопленого гравця. Колода карт, набір фішок і кістки - повний набір, який дозволить весело і цікаво провести час в компанії друзів. Набір відрізняється високою якістю і виглядає дуже стильно. Він стане не тільки грою, а й елементом декору, який додасть солідності і престижу вашої кімнаті.   

особливості:

- унікальний дизайн;

- невеликі розміри.

Набір для покеру в чорному шкіряному кейсі - щоб ваша гра була стильною!

характеристики:

Розміри: 21х18,5 см;

Матеріал кейса: шкіра;

Колір кейса: чорний;

Кількість гравців: від 2;

Кількість фішок: 100 штук.

Виробник: Duke (Гонконг).

бренд Duke вже давно став символом престижу і високої якості. Протягом десятиліть ця фірма виробляє ручки, подарункові набори, настільні ігри і т.п. Купивши продукцію Duke, ви не тільки придбаєте річ, але і підвищуєте свій статус.


Набір для гри в покер в шкіряному кейсі Duke SG3040 купити по реально виправданою вартості 1 955 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Подарки на день защитника таких брендів, як наприклад: Duke в інтернет каталозі Терраспорт
Набір для гри в покер в шкіряному кейсі Duke SG3040

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для гри в покер в шкіряному кейсі Duke SG3040"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на день захисника

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Набір для гри в покер в шкіряному кейсі Duke SG3040 допоможе досягти мети. В « Подарунки на день захисника » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Подарунки на день захисника порадує Вас високою якістю. М'яч футбольний Nike La Liga Pitch (SC3318-100-5) - білий, №5 , М'яч футбольний Nike La Liga Pitch (SC3318-100-5) - білий, №5 і М'яч футбольний Nike La Liga Pitch (SC3318-100-5) - білий, №5 від кращих світових брендів 2423 Ви побачите в нашій категорії Подарунки на день захисника . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Подарунки на день захисника . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн