Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55961 чорний

КОД ТОВАРУ: 105181
  • Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55961 чорний
Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55961 чорний
Тип: набір для плавання. Вік: від 14 років. Матеріал трубки: пластик, полівінілхлорид. Матеріал маски: пластик, полівінілхлорид. Матеріал лінз: полікарбонат з покриттям Anti-fog-protection. Колір чорний. Комплектація: трубка, маска. Особливості набору: для дорослих і дітей від чотирнадцяти років; м'який загубник змінює положення; маска щільно прилягає; ремінець маски еластичний з регульованим об'ємом; лінзи забезпечують якісну видимість, не пітніють; волноотбойнік на трубці; привабливий дизайн.
Intex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
733 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 98 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
55961
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55961 чорний є незамінним для літнього відпочинку поблизу штучних або відкритих водойм. Має трубку з великим діаметром, оснащену м'яким, що обертається загубником і клапаном, завдяки якому вода не потрапляє в рот. Якісні лінзи, якими оснащена маска, дають можливість гарної видимості під водою, мають спеціальне покриття проти утворення конденсату. Високоякісні матеріали, використовувані в створенні набору, не викликають роздратування шкірних покривів і слизової оболонки очей і рота, є стійкими до різного роду пошкоджень.

Особливості набору:
- для дорослих і дітей від чотирнадцяти років;
- м'який загубник змінює положення;
- маска щільно прилягає;
- ремінець маски еластичний з регульованим об'ємом;
- лінзи забезпечують якісну видимість, не пітніють;
- волноотбойнік на трубці;
- привабливий дизайн.

Характеристики:
Тип: набір для плавання;
Вік: від 14 років;
Матеріал трубки: пластик, полівінілхлорид;
Матеріал маски: пластик, полівінілхлорид;
Матеріал лінз: полікарбонат з покриттям Anti-fog-protection;
Колір: чорний;
Комплектація: трубка, маска.

Виробник: Intex (Китай).
Intex відомим китайським виробником товарів, які є незамінними і дуже затребуваними в літній період або на відпочинку біля моря. Високоякісна продукція Intex користується великою популярністю завдяки винятковій якості, довговічності і яскравим дизайнерським рішенням.


Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55961 чорний вибрати за доступною вартості 733 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Наборы для плавания таких брендів, як наприклад: Intex в каталозі магазина Terrasport
Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55961 чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55961 чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для плавання

Давно хотіли зайнятися спортом? Набір для плавання (маска + трубка) Intex 55961 чорний - це Ваш перший крок. В « Набори для плавання » є все, що знадобиться спортсмену. Набори для плавання здивує Вас своєю оригінальністю. Набір для плавання Dorfin (ZLT) дитячий (маска + трубка) жовтий , Набір для плавання Dorfin (ZLT) дитячий (маска + трубка) жовтий і Набір для плавання Dorfin (ZLT) дитячий (маска + трубка) жовтий від кращих світових виробників 512 Ви можете знайти в нашій категорії Набори для плавання . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Набори для плавання . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн