Набір для гриму Ses "Маскарад"

КОД ТОВАРУ: 154158
  • Набір для гриму Ses "Маскарад"
Набір для гриму Ses
Тип: набір. Вид: для гриму. Вік: від п'яти років. Комплектація: фарби, олівці, кисть. Особливості набору: для створення образів за допомогою гриму; безпечні матеріали; водна основа фарб; матеріали не дратують дитячу шкіру; фарби не розтікаються; яскраві, насичені кольори; змивається звичайною водою.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
279 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
09641S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для гриму Ses Маскарад укомплектований безпечними восковими олівцями, фарбами, що мають водну основу і пензликом. Матеріали містять речовин небезпечних для здоров'я дитини, не викликають шкірного роздратування. Нанесений на обличчя грим не розтікається, легко видаляється простим умиванням звичайною водою. Даний набір зробить дитяче свято або карнавальну вечірку більш цікавою і казковою.

Особливості набору:

- для створення образів за допомогою гриму;

- безпечні матеріали;

- водна основа фарб;

- матеріали не дратують дитячу шкіру;

- фарби не розтікаються;

- яскраві, насичені кольори;

- змивається звичайною водою.

Характеристики:

Тип: набір:

Вид: для гриму;

Вік: від п'яти років;

Комплектація: фарби, олівці, кисть.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять шкідливих для організму речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.


Набір для гриму Ses "Маскарад" купити за вигідною ціною 279 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Наборы для творчества таких торгових марок, як наприклад: Ses в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір для гриму Ses "Маскарад"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для гриму Ses "Маскарад""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для гриму Ses "Маскарад" буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » є все, що необхідно спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" , Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" і Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" від знаменитих світових виробників 2287 Ви знайдете в нашому розділі Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн