Набір для фітнесу Diadora

КОД ТОВАРУ: 76226
  • Набір для фітнесу Diadora
  • Набір для фітнесу Diadora - Фото №2
Набір для фітнесу Diadora
Особливості набору: складається з декількох аксесуарів, призначений для домашнього використання. У комплект входять: скакалка, еспандер, неопреновий пояс. Матеріал: латекс, неопрен, пластик, ПВХ.
Diadora
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
275 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
A-1353SEIB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для фітнесу Diadora включає в себе аксесуари, застосовувані в фітнес-тренуваннях і йогу. Набір складається з скакалки з зручними ручками, латексного еспандера, і неопренового пояса. Всі аксесуари виконані в одній колірній гамі, що поєднує жовтий і чорний кольори.

Набір для фітнесу Diadora може використовуватися як вдома, так і в спортивних залах. Скакалка застосуються в аеробних тренуваннях, вправи, що виконуються з еспандером сприяють зміцненню м'язів рук, спини, ніг. Неопреновий пояс використовується для прискорення процесу схуднення в області живота. Всі аксесуари виконані з якісних, міцних матеріалів.


Особливості набору:
- складається з декількох аксесуарів;
- призначений для домашнього використання;
- в комплект входять: скакалка, еспандер, неопреновий пояс.

Набір для фітнесу Diadora - ідеальний для фітнесу, аеробіки, йоги!

Характеристики:
У комплект входять: скакалка, еспандер, неопреновий пояс.
Матеріал: латекс, неопрен, пластик, ПВХ.


Виробник: Diadora (Італія).
Компанія з'явилася на ринку в 2006 році. Вона спеціалізується на виробництві спортивного обладнання для будинку. Що випускаються компанією тренажери відрізняються надійністю, сучасним дизайном і високими технічними характеристиками. Тренажери зроблені з урахуванням комфортного застосування в домашніх умовах.


Набір для фітнесу Diadora купити за вигідною ціною 275 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Наборы для занятий фитнесом таких торгових марок, як наприклад: Diadora в електронному каталозі Терраспорт
Набір для фітнесу Diadora Набір для фітнесу Diadora - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для фітнесу Diadora"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір для фітнесу Diadora буде Вашим першим кроком. В « Набори для занять фітнесом » є все, що необхідно спортсмену. Набори для занять фітнесом здивує Вас своєю якістю. Набір для тренувань Live Up Training Set (ручний еспандер, скакалка, еспандер вісімка, 2 гантелі) , Набір для тренувань Live Up Training Set (ручний еспандер, скакалка, еспандер вісімка, 2 гантелі) і Набір для тренувань Live Up Training Set (ручний еспандер, скакалка, еспандер вісімка, 2 гантелі) від знаменитих світових виробників 5025 Ви знайдете в нашому розділі Набори для занять фітнесом . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори для занять фітнесом . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн