Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби

КОД ТОВАРУ: 154083
  • Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби
  • Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби - Фото №2
Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби
Тип: набір для творчості. Пол: для дівчаток. Вік: від восьми років. Комплектація: 3D маркери-3 шт, насадка, пластиковий лист, шаблони-2 шт, інструкція. Особливості набору: для дівчаток; від восьми років; для створення 15-ти найкрасивіших аксесуарів; не вимагає застосування нагрівальних приладів; матеріал швидко засихає; допомагає розкрити творчі здібності, розвивати моторику, мислення, увагу, посидючість.
IDO3D
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
499 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
166072-2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби призначений для використання дітьми від восьми років. Дозволяє створювати незвичайні фігурки на поверхні або в повітрі. Завдяки спеціальними шаблонами і пристосуванню з швидко застигає фотополімером, дитина зможе створювати красиві аксесуари. Набір є безпечним, не вимагає застосування нагрівальних приладів.

Особливості набору:

- для дівчаток;

- від восьми років;

- для створення 15-ти найкрасивіших аксесуарів;

- не вимагає застосування нагрівальних приладів;

- матеріал швидко засихає;

- допомагає розкрити творчі здібності, розвивати моторику, мислення, увагу, посидючість.

Характеристики:

Тип: набір для творчості;

Пол: для дівчаток;

Вік: від восьми років;

Комплектація: 3 D маркери-3 шт, насадка, пластиковий лист, шаблони-2 шт, інструкція.

Виробник: IDo3D (Китай).

Бренд займається виробництвом незвичайних товарів для дітей, в основі яких лежить творчість 3 D маркерами. Завдяки цим пристосуванням можна створювати оригінальні вироби, аксесуари, робити неймовірні малюнки на поверхнях і в повітрі. Особливістю маркерів є те, що для застигання фотополімерів необхідна всього лише маленька насадка з підсвічуванням, яка як правило входить в пропоновані торговельною маркою набори.

 


Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби купити по реально виправданою вартості 499 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Наборы для творчества таких брендів, як наприклад: IDO3D в інтернет каталозі Терраспорт
Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Набір для творчості з 3D-маркерами IDo3D Ювелірні вироби допоможе досягти мети. В « Набори для творчості » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Набори для творчості порадує Вас високою якістю. Набір стержнів 3Doodler Start з еко-пластика, що світяться в темряві , Набір стержнів 3Doodler Start з еко-пластика, що світяться в темряві і Набір стержнів 3Doodler Start з еко-пластика, що світяться в темряві від кращих світових брендів 2287 Ви побачите в нашій категорії Набори для творчості . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Набори для творчості . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн