Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL)

КОД ТОВАРУ: 237639
  • Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL)
  • Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL) - Фото №2
Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL)
Тип ласт: з відкритою п'ятою. Жорсткість лопаті: м'яка. Матеріал лопаті: полімер. Матеріал обтюратора: силікон. Матеріал ремінця: силікон. Колір обтюратора: прозорий. Лінзи маски: прозорі. Кількість стекол: 2. Гофра на трубці: так. Клапан: 2. Колір: синій.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 664 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 222 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
ML, L-XL
Тип
З відкритою п'ятою
Розмір
Дитячі, Підліткові
АРТИКУЛ
410790/BL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL) складається з надійних ласт Coral, а також зручних маски і трубки Pirate. Це прекрасний комплект для вашої дитини на всі випадки - від поїздки на море до регулярних тренувань в басейні.
Ласти мають відкриту п'яту і міцно сидять на нозі за допомогою зручного ремінця. Широкі і укорочені, своєю формою вони допомагають дитині легко гребти по воді, без різких ривків, а стабільний кут лопатей дозволяє витрачати на плавання менше фізичних сил.
Маска зі зручним силіконовим обтюратором щільно прилягає до обличчя, не пропускаючи воду. У ній комфортно навіть при тривалому зануренні. Володіє хорошим охопленням і видимістю.
Трубка дозволяє вільно дихати на поверхні води. Вона має технологію Semi-Dry Top і відрізняється своєю надійним захистом від бризок. Загубник - силіконовий.


особливості:

  • широка укорочена форма ласт;
  • оптимальний кут лопатей для рівномірного руху;
  • добре тримають форму під час плавання і щільно прилягають до ноги.
  • міцна двохскляні маска з загартованого скла;
  • прозоре скло для гарної видимості;
  • напівсуха трубка з нижнім клапаном;
  • зручний регульований ремінець на масці.


Характеристики:
Тип ласт: з відкритою п'ятою;
Жорсткість лопаті: м'яка;
Матеріал лопаті: полімер;
Матеріал обтюратора: силікон;
Матеріал ремінця: силікон;
Колір обтюратора: прозорий;
Лінзи маски: прозорі;
Кількість стекол: 2;
Гофра на трубці: так;
Клапан: 2;
Колір: синій.


Виробник: Mares (Італія).
Mares - компанія, заснована в 1949 році італійським чемпіоном з фрідайвінгу Людовіко Маресьєв, який вклав всі свої знання і вміння для розвитку кращого італійського бренду для водного спорту. Сучасні технології та італійський дизайн при створенні продукції зробили дану торговельну марку одним з лідерів у своїй галузі.
Зараз компанія виробляє більше 100 видів товарів для підводного занурення, фрідайвінга, сноркелинга і підводного полювання, які продаються в більш, ніж 80 країнах по всьому світу.


Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 664 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Наборы для плавания таких торгових марок, як наприклад: Mares в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL) Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для плавання

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для плавання дитячий Mares Coral Pirate (маска, трубка, ласти), синій (410790 / BL) допоможе на шляху до мети. В « Набори для плавання » є все, що необхідно спортсмену. Набори для плавання обрадує Вас високою якістю. Комплект для дайвінгу IST Combo SET CFK590809-CB, прозоро-синій , Комплект для дайвінгу IST Combo SET CFK590809-CB, прозоро-синій і Комплект для дайвінгу IST Combo SET CFK590809-CB, прозоро-синій від топових світових брендів 512 Ви зможете побачити в нашій лінійці Набори для плавання . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Набори для плавання . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн