Набір аксесуарів Zapf для ляльки Baby Born "Качині історії"

КОД ТОВАРУ: 153974
  • Набір аксесуарів Zapf для ляльки Baby Born "Качині історії"
  • Набір аксесуарів Zapf для ляльки Baby Born "Качині історії" - Фото №2
Набір аксесуарів Zapf для ляльки Baby Born
Тип набору: аксесуари для ляльок Baby Born. Набір: пляшечка для годування, крем, пустушка на ланцюжку, підгузник і пелюшка з брязкальцем. Розмір упаковки: 26,5х6,5х26,5 см.
ZAPF
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
299 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
822173
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір аксесуарів для ляльки Zapf Baby Born - Качині історії містить різні аксесуари для дбайливого догляду за улюбленою Baby Born. У розпорядженні маленької мами є багато важливих речей: пляшечка для годування, крем, пустушка на ланцюжку, підгузник і пелюшка з брязкальцем.
Набір аксесуарів для ляльки Zapf Baby Born - Качині ис торії зробить гру ще більш захоплюючою, дозволяючи дитині отримати елементарний навик самостійності.

Особливості набору:
- аксесуари для ляльки Baby Born;
- пляшечка для годування, крем, пустушка на ланцюжку;
- підгузник і пелюшка з брязкальцем;
- якісна упаковка (блістер).

Характеристики:
Тип набору: аксесуари для ляльок Baby Born;
Набір: пляшечка для годування, крем, пустушка на ланцюжку, підгузник і пелюшка з брязкальцем;
Розмір упаковки: 26,5х6,5х26,5 см.

Виробник: Zapf (Німеччина).
Zapf - дуже відомий європейський виробник якісних багатофункціональних ляльок і супутніх аксесуарів. Штаб-квартира компанії знаходиться в Німеччині, філії - в великих європейських країнах, а також в Гонконзі, Австралії, США. Всі іграшки, що випускаються Zapf Creation AG, проходять контроль якості в акредитованих центрах тестування на відповідність всім встановленим законодавством стандартам, потребам покупців і власним вимогам компанії.


Набір аксесуарів Zapf для ляльки Baby Born "Качині історії" купити по які завищеною вартістю 299 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Куклы таких брендів, як наприклад: ZAPF в каталозі Терра Спорт
Набір аксесуарів Zapf для ляльки Baby Born "Качині історії" Набір аксесуарів Zapf для ляльки Baby Born "Качині історії" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір аксесуарів Zapf для ляльки Baby Born "Качині історії""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ляльки

Давно планували зайнятися фігурою? Набір аксесуарів Zapf для ляльки Baby Born "Качині історії" буде Вашим першим кроком. В « Ляльки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Ляльки здивує Вас своєю якістю. Лялька Dolls World "Шарлотта-руда" 36 см , Лялька Dolls World "Шарлотта-руда" 36 см і Лялька Dolls World "Шарлотта-руда" 36 см від знаменитих світових виробників 1613 Ви зможете побачити в нашій категорії Ляльки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Ляльки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн