Набір інструментів дитячий Bino 82146

КОД ТОВАРУ: 154544
  • Набір інструментів дитячий Bino 82146
Набір інструментів дитячий Bino 82146
Тип: набір для сюжетно-рольових ігор. У наборі: ящик з ручкою, викрутка, молоток, ключ, лінійка, шурупи з гайками. Матеріал: дерево. Розмір: 28,5x13,5x12 см. Особливості: для дітей від трьох років; складається з 20-и елементів; екологічний і нешкідливий матеріал; яскравий дизайн; знайомить з робочими інструментами; сприяє розвитку уяви, дрібної моторики.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
682 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
82146
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір інструментів дитячий Bino 82146 - це мрія для маленького майстра. Ваша дитина вивчить назви робочих інструментів, і з радістю буде грати ними. Почне повторювати за татом: так як і він забивати цвяхи молотком або ключем підкручувати гайки. Звичайна гра буде доповнюватися розвитком уяви, координації руху і дрібної моторики дитини.

особливості:
- для дітей від трьох років;
- складається з 20-и елементів;
- екологічний і нешкідливий матеріал;
- яскравий дизайн;
- знайомить з робочими інструментами;
- сприяє розвитку уяви, дрібної моторики.

Характеристики:
Тип:
набір для сюжетно-рольових ігор;
У наборі: ящик з ручкою, викрутка, молоток, ключ, лінійка, шурупи з гайками;
Матеріал: дерево;
Розмір: 28,5x13,5x12 см.

Виробник: Bino (Німеччина).
Німецька якість товарів Bino вражає і радує вже багато років українських покупців. Продукція спрямована на допомогу у всебічному розвитку дітей за допомогою гри. Номенклатура товарів, що випускаються велика, кожен знайде щось особливе для своєї дитини. Виробничі потужності компанії знаходяться на території Китаю.

Набір інструментів дитячий Bino 82146 купити по які завищеною вартістю 682 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Игровые наборы для детей таких брендів, як наприклад: Bino в каталозі Терра Спорт
Набір інструментів дитячий Bino 82146

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір інструментів дитячий Bino 82146"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові набори для дітей

Давно планували зайнятися фігурою? Набір інструментів дитячий Bino 82146 буде Вашим першим кроком. В « Ігрові набори для дітей » знайдеться все, що Вам знадобиться. Ігрові набори для дітей здивує Вас своєю якістю. Набір ігровий Battat Lite Магнітна рибалка , Набір ігровий Battat Lite Магнітна рибалка і Набір ігровий Battat Lite Магнітна рибалка від знаменитих світових виробників 2286 Ви зможете побачити в нашій категорії Ігрові набори для дітей . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Ігрові набори для дітей . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн