Набір для творчості Bino Створи свою мозаїчну картинку

КОД ТОВАРУ: 154579
  • Набір для творчості Bino Створи свою мозаїчну картинку
Набір для творчості Bino Створи свою мозаїчну картинку
Тип: набір для творчості. Вид: мозаїка. Комплектація: 2 картонних шаблону, листи мозаїки-8 шт, інструкція. Упаковка: 3,5х16,5х23 см. Особливості набору: безпечні, що не токсичні матеріали; без використання клею і ножиць; розвиток творчих здібностей; розвиток моторики, координації, логіки, уяви, уваги; яскравий, барвистий дизайн.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
150 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 20 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
CH1093
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для творчості Bino Створи свою мозаїчну картинку, пропонує дітям виготовити за допомогою шаблонів і різнобарвною мозаїки забавну сову і рибку. Даний вид роботи не має на увазі використання клею і ножиць. Допомагає малюкові розвивати дрібну моторику, координаційні навички, логіку, уяву, увагу. Створені дитиною картинки, зможуть прикрасити будь-яке приміщення або кімнату.

Особливості набору:
- безпечні, що не токсичні матеріали;
- без використання клею і ножиць;
- розвиток творчих здібностей;
- розвиток моторики, координації, логіки, уяви, уваги;
- яскравий, барвистий дизайн.

Характеристики:
Тип: набір для творчості;
Вид: мозаїка;
Комплектація: 2 картонних шаблону, листи мозаїки-8 шт, інструкція;
Упаковка: 3,5х16,5х23 см.

Виробник: Bino (Німеччина).
Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.

Набір для творчості Bino Створи свою мозаїчну картинку підібрати і замовити по які завищеною вартістю 150 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Наборы для творчества таких торгових марок, як наприклад: Bino в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір для творчості Bino Створи свою мозаїчну картинку

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для творчості Bino Створи свою мозаїчну картинку"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для творчості Bino Створи свою мозаїчну картинку допоможе на шляху до мети. В « Набори для творчості » є все, що необхідно спортсмену. Набори для творчості обрадує Вас високою якістю. Набір для творчості Ses "Модний манікюр" , Набір для творчості Ses "Модний манікюр" і Набір для творчості Ses "Модний манікюр" від топових світових брендів 2287 Ви зможете побачити в нашій лінійці Набори для творчості . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Набори для творчості . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн