Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см

КОД ТОВАРУ: 153889
  • Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см
  • Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см - Фото №2
  • Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см - Фото №3
  • Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см - Фото №4
Іграшка м'яка Sheriff Callie
Тип: іграшка м'яка. Вид: герої мультфільмів. Вік: від трьох років. Висота: 20 см. Колір: зелений. Особливості гри: м'яка; герої мультфільмів гіпоалергенний, безпечний матеріал; приємна на дотик, м'яка тканина; якісні шви.
Sheriff Callie
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
65 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 9 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
66023
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка м'яка Sheriff Callie Тобі 20 см представлена у вигляді веселого кактуса, одного з героїв знаменитого американського мультсеріалу. Виконаний з високоякісних, гіпоалергенних матеріалів. Тканина м'яка, приємна на дотик. Тобі має на голові забавну ковбойський капелюх, з ним можна придумати багато цікавих сюжетів для ігор. Іграшка стане прекрасним подарунком для шанувальників Шерифа Келлі і дикого заходу.

Особливості гри:

- м'яка;

- герої мультфільмів;

- гіпоалергенний, безпечний матеріал;

- приємна на дотик, м'яка тканина;

- якісні шви.

Характеристики:

Тип: іграшка м'яка;

Вид: герої мультфільмів;

Вік: від трьох років;

Висота: 20 см;

Колір: зелений.

Виробник: Sheriff Callie (Китай).

Бренд виробляє великий асортимент дитячих іграшок за мотивами знаменитого американського мультиплікаційного серіалу Шерифа Келлі і дикого заходу. Всі товари торгової марки виробляються з дуже якісних і безпечних матеріалів, мають оригінальний зовнішній вигляд.


Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см підібрати і замовити по які завищеною вартістю 65 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Мягкие игрушки таких торгових марок, як наприклад: Sheriff Callie в онлайн каталозі Терра Спорт
Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см - Фото №2 Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см - Фото №3 Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Іграшка м'яка Sheriff Callie "Тобі" 20 см допоможе на шляху до мети. В « М'які іграшки » є все, що необхідно спортсмену. М'які іграшки обрадує Вас високою якістю. Іграшка м'яка Lava Заєць Генрі музичний 40 см , Іграшка м'яка Lava Заєць Генрі музичний 40 см і Іграшка м'яка Lava Заєць Генрі музичний 40 см від топових світових брендів 1622 Ви зможете побачити в нашій лінійці М'які іграшки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів М'які іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн