Іграшка м'яка Peppa "Джордж з іграшкою" 20 см

КОД ТОВАРУ: 153680
  • Іграшка м'яка Peppa "Джордж з іграшкою" 20 см
Іграшка м'яка Peppa
Тип: іграшка. Вид: м'яка. Вік: від трьох років. Пол: для дівчаток. Розмір: 20 см. Особливості гри: герой мультфільму; якісний, безпечний матеріал; приємна на дотик тканина; максимальну схожість з персонажем мультфільму; яскравий дизайн.
Peppa
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
275 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
25088
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка м'яка Peppa Джордж з іграшкою 20 см стане однією з найулюбленіших для дитини. Виконана з гіпоалергенних матеріалів, якісних і безпечних. Надійні шви не дадуть даній моделе порватися навіть під час самих активних ігор дітей. Джордж має висоту двадцять сантиметрів, в руках тримає свою улюблену іграшку - маленького зеленого динозаврика.

Особливості гри:

- герой мультфільму;

- якісний, безпечний матеріал;

- приємна на дотик тканина;

- максимальну схожість з персонажем мультфільму;

- яскравий дизайн.

Характеристики:

Тип: іграшка;

Вид: м'яка;

Вік: від трьох років;

Пол: для дівчаток;

Розмір: 20 см.

Виробник: Peppa (Великобританія).

Бренд виробляє іграшки за сюжетом одного з найвідоміших у всьому світі мультиплікаційних серіалів. В асортимент продукції входять фігурки героїв, транспорт на якому вони пересуваються по місту і подорожують, будинки, замки, ігрові майданчики для Пеппі та її друзів і багато іншого. Всі товари сертифіковані, виробляються з високоякісних, безпечних матеріалів.


Іграшка м'яка Peppa "Джордж з іграшкою" 20 см купити за вигідною ціною 275 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мягкие игрушки таких виробників, як наприклад: Peppa в магазині terrasport.ua
Іграшка м'яка Peppa "Джордж з іграшкою" 20 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка м'яка Peppa "Джордж з іграшкою" 20 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Іграшка м'яка Peppa "Джордж з іграшкою" 20 см буде Вашим першим кроком. В « М'які іграшки » є все, що необхідно спортсмену. М'які іграшки здивує Вас своєю якістю. Іграшка м'яка Hello Kitty в костюмі 150633 15 см , Іграшка м'яка Hello Kitty в костюмі 150633 15 см і Іграшка м'яка Hello Kitty в костюмі 150633 15 см від знаменитих світових виробників 1622 Ви знайдете в нашому розділі М'які іграшки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів М'які іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн