М'ячик для масажу Livepro Muscle Roller Ball (LP8501-v)

КОД ТОВАРУ: 362911
  • М'ячик для масажу Livepro Muscle Roller Ball (LP8501-v)
  • М'ячик для масажу Livepro Muscle Roller Ball (LP8501-v) - Фото №2
М'ячик для масажу Livepro Muscle Roller Ball (LP8501-v)
Шарик масажний LivePro LP8501-v призначений для опрацювання важкодоступних місць: м'язів плеча і стегна. Ефективно відновлює рухливість і усуває біль, що виникає при багатократних повторах рухів або тривалому перебуванні в сидячому положенні. М'ячик для масажу чудово знімає біль м'язів після інтенсивних занять. Коли починається тертя тканини про м'язи, ви відчуваєте біль і найкращим способом усунути її - застосувати масажний м'яч LivePro LP8501. Завдяки цьому м'ячу ви розслабити м'які сполучні тканини, знизите напруга і стимулюєте кровообіг. Все це буде сприяти вашому загальному фізичному і психологічному рівноваги і задоволеності. У складі: м'ячик Діаметр: 6,5 см Вага: 150 г Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання. Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань. Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.
LivePro
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
990 грн
ЦІНА: 140 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Розмір
6.5см
АРТИКУЛ
LP8501-v
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шарик масажний LivePro LP8501-v призначений для опрацювання важкодоступних місць: м'язів плеча і стегна.

Ефективно відновлює рухливість і усуває біль, що виникає при багатократних повторах рухів або тривалому перебуванні в сидячому положенні. М'ячик для масажу чудово знімає біль м'язів після інтенсивних занять. Коли починається тертя тканини про м'язи, ви відчуваєте біль і найкращим способом усунути її - застосувати масажний м'яч LivePro LP8501. Завдяки цьому м'ячу ви розслабити м'які сполучні тканини, знизите напруга і стимулюєте кровообіг. Все це буде сприяти вашому загальному фізичному і психологічному рівноваги і задоволеності.

Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання.

Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань.

Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.

Характеристики:

  • У складі: м'ячик
  • Діаметр: 6,5 см
  • Вага: 150 г

Виробник: LivePro


М'ячик для масажу Livepro Muscle Roller Ball (LP8501-v) вибрати за доступною вартості 140 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Массажеры для тела таких брендів, як наприклад: LivePro в каталозі магазина Terrasport
М'ячик для масажу Livepro Muscle Roller Ball (LP8501-v) М'ячик для масажу Livepro Muscle Roller Ball (LP8501-v) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'ячик для масажу Livepro Muscle Roller Ball (LP8501-v)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно хотіли зайнятися спортом? М'ячик для масажу Livepro Muscle Roller Ball (LP8501-v) - це Ваш перший крок. В « Масажери для тіла » є все, що знадобиться спортсмену. Масажери для тіла здивує Вас своєю оригінальністю. Валик масажний Relax блакитний, 45 см (EVAJD2-45-blue-X) , Валик масажний Relax блакитний, 45 см (EVAJD2-45-blue-X) і Валик масажний Relax блакитний, 45 см (EVAJD2-45-blue-X) від кращих світових виробників 6987 Ви можете знайти в нашій категорії Масажери для тіла . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Масажери для тіла . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн